Uusi gallup: Missä aiot seurata ensi vuoden Kuninkuusravit? - Ravinetti - MT Ravinetti
Uutiset

Uusi gallup: Missä aiot seurata ensi vuoden Kuninkuusravit?

Ravivuoden päätapahtuma Kuninkuusravit on takanapäin. Koronavuonna järjestelyt olivat poikkeukselliset. Lippuja myytiin per päivä vain tuhat.
Anu Leppänen
Rovaniemen raviradalla on puitteet kunnossa, eikä Mäntyvaarassa tule ahdasta massatapahtumissakaan. Kuninkuusraveja ei ole odotettavissa aivan heti, sillä kunkkariyleisö parveili näillä lehtereillä viimeksi 2018.

Moni halukas jäi rajoitusten vuoksi ilman kuninkuusravipilettiä, mutta asia ratkesi paikkakuntien ja raviratojen järjestämien etäkatsomojen avulla. Saako tämä vuosi aikaan kuluttajakäyttäytymisen muutoksen?

 

Tuleeko etäkatsomoista kilpailija itse tapahtumalle? Tullaanko Kuninkuusraveissa näkemään tulevina vuosina enää samanlaisia yleisöryntäyksiä kuin aiempina kesinä?

 

Tämän viikon gallupissa kysytään, että mikäli olot normalisoituvat ensi vuodeksi, missä Sinä aiot seurata Seinäjoen vuoden 2021 Kuninkuusravit?

 

Anna vastauksesi uudessa gallupissa, joka löytyy etusivultamme tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin vierittämällä.

 

Aiheet Gallup
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Mitä mieltä olet siirtosäännöstä?

Tammoille tahdotaan lisää lähtöjä

Uusi gallup: Onko tammoille tarpeeksi omia lähtöjä?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video