Uutiset

Päivän ravit: Loppuja finalisteja setvimässä ja tammoja katsastamassa

Tiistaina tykitetään kilpaa Forssan Pilvenmäellä. Illan ohjelmassa on kolme Pilvenmäki Specialin karsintaa, Tammavaltikka-katsastus ja mielenkiintoinen pitkän matkan matsi.
Anu Leppänen
Tulisia kirejä viime kisoissaan esittänyt Free Me hakee Pilvenmäellä tosissaan paluuta voittojen tielle. Tamman edellinen ykkönen on lähes kahden vuoden takaa.

Loput Pilvenmäki Special -finalistit ratkeavat tänään Forssassa. Alkuerien kuumat nimet ovat Orvar Iver, Skyfall Shine ja neljätoista kertaa viidestätoista yrittämästään ykköseksi yltänyt Night Guard.

Tammavaltikka-katsastuksen voitosta taistelevat viimeviikkoinen Toto75-yllättäjä Juliet Ale, kanuunakuntoinen Free Me ja St. Legerin sankaritar Club Nord Elit.

Pitkällä matkalla on Suomen ensi-illassaan Andofax. Ranskalaisen osaamisen pistävät painetestiin paalulta pakoon pinkova Look Complete ja pitkältä paussilta palaava William Birdland. 

 

Forssan Toto5-ravit käyntiin kello 18.

 

Tiistain Toto64-jännityksen tarjoaa Gävle. Illan isoin ykköspalkinto jaetaan gävleläishevosten ja -kuskien Gävletravets Mästarpokalissa. Orimattilalaislähtöisen Rauno Pölläsen Västerbo Grosbois'lla on lähdössä oiva voittosauma. 

 

Gävlen Toto64-pelin palautusaika päättyy kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-23.00.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Matteus Kevätön avaa kautensa Pikkupelimannin karsinnoissa - vastassa heti Fransson ja Vieskoff

Päivän ravit: Ville Kalle sähköisellä pikamatkalla ja haastavalla sisäradalla - Solvallassa korkealuokkainen keskiviikko

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video