Uutiset

Olli Koivunen: "Selene Lune parantaa tiuhoista starteista - Night Guard paras sauma"

MT Ravinetin gallupissa kysyttiin, mikä hevonen vie Tammavaltikan 2020? Selene Lune ja Dream Girl olivat tasapäin kärjessä, ja kysyimme Olli Koivuselta tipsit Selenestä ja muista tallin Forssan kaksipäiväisten hevosista.
Ville Toivonen
Onko Olli päällikkö Pilvenmäen viikonlopun Tammavaltikka-raveissa? Lue miehen omat arviot.

Harri Koivusen tallista on perjantaina ja lauantaina Forssassa yhteensä 10 hevosta, joista seitsemää ohjastaa Olli Koivunen. Kovimmat aseet eurojahtiin ovat tietysti pääkilpailun, tällä kertaa taas kahdella matkalla kilpailtavan Tammavaltikan, Selene Lune  (perjantai T5-1 ja lauantai T75-6) sekä Pilvenmäki Specialin finaalin suosikki Night Guard (75-7).

"Samoilla varusteilla jatketaan luultavasti kaikilla viikonlopun valmennettavimmillamme", kertoo nuorempi Koivunen.

"Night Guard on paras sauma. Ruunasta ei oikein tiedä, kuinka paljon jää varoja, mutta se useimmiten vaan voittaa. Taktiikka tässäkin on todennäköisesti eteenpäin, ja tunne on, ettei ruuna ainakaan ole menossa alaspäin vireessä. Eli odotukset ovat kovat."

"Selene Lune on sikäli mielenkiintoinen, että uskon sille sopivan tämän kilpailumallin, se voi vaikka parantaa lauantaille. Sen sijaan maili ei ole sen leipälaji ja 2600 metrillä lähtöpaikka 12 on paha, joten haasteitakin riittää. Odotan hyviä suorituksia, mutta mihin se riittää, se on vaikea arvioida."

"Perjantain hevosista Wall Street Comery (T5-4) olisi menestyssauma, mutta miten tuolta radalta 12 tuossakin onnistutaan, se jää nähtäväksi. Muilla perjantain hevosilla ollaan tyytyväisiä rahasijaan."

"Lauantain muista ajokeista North Lexus (75-4) on kovassa iskussa, mutta juoksun pitää kuitenkin onnistua. Quite Special (75-3) kirii samoin selistä todella räväkästi, mutta kasirata, kuinkahan juoksu sitten onnistuu? Muut lauantain hepat ovat samoin sellaisia, että rahasija jo tyydyttäisi. North Lexuksen vastustajista ajoin viimeksi New Life Wheelsiä ja se pystyy vaikka voittoon, jos voltin viitostrata ei tuota ongelmia. Ruuna oli todella hyvän tuntuinen Killerillä ja kulki kovaa läpi vahvalla tyylillä. Se pärjää tuollaisena kyllä pian, ehkä jo lauantaina."

Forssan Tammavaltikka-ravit ajetaan perjantaina (pääpeli T5 alkaa lähdöstä neljä) kello 18 alkaen. Päälähtö ajetaan T5-avauskohteena klo 19.10. Lauantaina ravit alkavat 13.30 ja pääpeli T75 menee kiinni lähdöstä viisi klo 15. Päälähdöt ovat 10 ja 11 (16.41 ja 17.06 ohjelman mukaan).

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Aiotko mennä Kuninkuusraveihin?

Gallupin tulos: Ravien nuorisotyötä leimaa alueellinen vaihtelevaisuus – vain vähän täysin tyytyväisiä

Uusi gallup: Millä tolalla on mielestäsi ravien nuorisotyö?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video