Uutiset

Päivän ravit: Pääsekkö nää Ouluun?

Vermossa paahdetaan tällä viikolla kilpaa kolmena päivänä. Pääradan kimara käynnistyy keskiviikon Toto65-kisoilla, joiden ykköstapahtuma on huipputasokas ja -tasainen Oulu Express-alkuerä.
Terhi Piispa-Helisten
An-Dorran kausi on ollut satumainen. Tamma on voittanut Jukka Torvisen ohjastamana Kasvattajakruunun, Tammakriteriumin ja Oulu Expressin. Kriteriumista tuli kakkonen. Reino Palomäen aarteen kauden tienestit ovat jo liki 170 000 euroa. Keskiviikkona voi kilahtaa vielä 15 000 euroa lisää Uudenmaan Upeimmasta.

Oulu Expressin karsintakaruselli käynnistyi jo maanantaina Äimärautiolta. Tuolloin voittajana juhlittiin Markku Niemisen tallin Star Town Kempiä. Lämminveristen toinen OEX-karsinta järjestetään tänään Vermossa.

 

Tasokkaassa taistossa tammojen kunniaa puolustavat kivikovat An-Dorra, Magical Princess ja tappioton Betty Roof. Oripari Mask Off – Arcie's Arsenal panee tiukasti hanttiin. Lähtö on äärimmäisen tasainen, ja jokaisella osallistujalla on vähintäänkin kohtalainen voittosauma.

 

Oulu Expressin finaalit ravataan Äimärautiolla 12. syyskuuta.

 

Keskiviikon Toto65-kierros käynnistyy mielenkiintoisella Lakurin tähdittämällä suomenhevosmatsilla.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

Derby-viikkoa eletään, ja esimakua mahtavista nelivuotiasta saadaan keskiviikkona Solvallassa, kun paluuta päiväjärjestykseen eli voittojen tielle hakee sensaatiomainen Ecurie D. Derbystä rannalle jäänyt Timo Nurmoksen treenattava Brother Bill heittää tiukan haasteen.

 

Nelivuotiaiden tammojen mittelössä mennään Golden Trixin komennossa.

 

Åbyn ja Solvallan Toto86-kierroksella on järeä yli 1,9 miljoonan euron jackpot.

 

Solvallan toisessa lähdössä nähdään suomalaisittain merkittävä radoille paluu, kun Short In Cash päättää pitkän hiljaiselonsa.

 

Åbyn ja Solvallan Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:ssä studiolähetys kello 18.30-23.00. Juontajana toimii Jere Törmänen. Asiantuntijoina ovat Jari Haanniemi, Lauri Hyvönen ja Riku Niittynen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kymenlaakson kingiä etsimässä – Planbee pakilta, tappioton Magazine Match paalulta

Päivän ravit: Run and Repeat valloittaa jälleen Vermon – Silvester Solvallan suomalaisnimi

Päivän ravit: Tappiottomat tulevaisuuden tähdet taistelevat Varsakunkku-finaalin suurista seteleistä – Vitterin paluu jatkuu

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video