MT Ravinetin 3x3 kovaa Derby-päivälle - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

MT Ravinetin 3x3 kovaa Derby-päivälle

"Yhteensä ”Kultasormella” on ollut Derbyn 50-vuotisen historian aikana huimaavasti 51 finalistia!"
Tomi Kaminen
Always Ready vakuutti karsintavoitollaan. Derby-finaalissa nähdään kunnon ottelu, kun se ottaa yhteen Mascate Matchin kanssa.

Riku Niittynen

1. Always Ready vs. Mascate Match

Mikä matsi! Derbyikäluokassa on kaksi erityisen kovaa, ja ikäluokka on muutenkin tosi lupaava, nam!

2. BWT Echo

Ori olisi ansainnut finaalipaikan, mutta nyt sen taustavoimat joutuvat lohduttautumaan Deby Consolationin ykkösellä.

3. Evartti

Pikkuori on kuningas, se nähtiin eilenkin. Perättäiset päivät eivät tosiaankaan ole myrkkyä, siitäkin on tuoretta näyttöä. Kaikki juoksunkulutkin käyvät. Tänään tullaan takaa, vai mikä on taktiikka, maestro Raitala?

Antti Pylkkänen

1. Derbyn duelli

Vermon Superviikonlopun suurenmoinen loppunäytös on Derbyn kaksinkamppailu Always Ready vs. Mascate Match – iskukykyisiä haastajia unohtamatta. Sanotaan, että ori tulee tiukoissa taistoissa tammasta edelle. Vaistoni sanoo, että niin käy myös tällä kerralla.

Pekka Korpi on saanut tämän vuoden Derbyyn kaksi edustajaa. Yhteensä ”Kultasormella” on ollut Derbyn 50-vuotisen historian aikana huimaavasti 51 finalistia!

2. Käpylä Grand Prix'ssä myös kaksinkamppailun makua

Kun Don Williams joutui takamatkalla takariviin, Iikka Nurmoselta nähtäneen Better Bossin rattailla räväköitä ratkaisuja. Hän lennättänee suojattinsa juoksuradalta heti eteenpäin, kenties jopa keulaan. Samaan aikaan Ari Moilanen joutuu luovimaan taustalla Don Williamsilla liikenneruuhkissa. Toki myös Better Bossin juoksunkulkuun liittyy riskitekijöitä, mutta myös mahdollinen oikotie onneen.

3. Suomenhevoset juhlivat työn merkeissä

Huomenna vedetään maanmainion kotimaisen rotumme kunniaksi liput salkoon. Suomenhevosen päivän liepeillä on riittänyt suuria kisoja. Evartti oli eilen ravatussa Erkon Pokaalissa sen verran suvereeni, että ori niitanneen tänään Tähtisprintterissä takarivistäkin voittoon, vaikka vakavin vastus Vixus saisikin häärätä keulassa.

Santtu Raitala sanoi eilen voittajahaastattelussa sattuvasti, että Evartti on ”kilpailuhenkinen”. Adjektiivi kuvaa hyvin kuningasta. Evartti haluaa voittaa.

Antti Savolainen

1. Always Ready

Orissa on se legendaarinen hyvän hevosen leima. Luokkaa riittää vaikka muille jakaa ja rattailla on vanha kettu Kari Rosimo, jonka käsi ei finaalipäivänä tärise. Mascate Matchia ja varsinkaan Pekka Korpea ei kannata aliarvioida, mutta tällä kertaa Derbyn potin vie Always Ready.

2. Muckelymimmy

Jari Autio laskee kilpaa Derby-finaalissa tammalla, joka on jo toisen polven kotikasvatti. Hän myös omistaa ja valmentaa itse. Voiko hienompaa pakettia ollakaan? Muckelymimmyä kannattaa muuten katsoa toisenkin kerran, varsinkin paikan päällä olevien: 4-vuotiaalla tammalla on 5-vuotiaan orin raamit. En hämmästy pätkääkään, vaikka "Muskelimimmi" olisi sijoilla 3-6.

3. Arvid Åvallin tammaderby

Tammoille ei ole koskaan liikaa omia ikäluokkalähtöjä. Peanuts on ollut vakuuttava koko kauden ja kantaa edelleen suosikin viitan. Bwt Divine nousi karsinnassa haastamaan hyvin. Kahden kauppa vai jonkun kolmannen korvapuusti?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Midnight Rockyn rinnalta tuttu Jyripekka Lehtinen on kuollut

Toto75-karonkka: Erkki twistasi letkeästi Lappeenrannassa

Suven Sametti ja Mascate Match odotetut sankarit Lappeenrannassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video