Gallupin tulos: Enemmistö laskisi Derbyn ja Kriteriumin palkintoja - Ravinetti - MT Ravinetti
Uutiset

Gallupin tulos: Enemmistö laskisi Derbyn ja Kriteriumin palkintoja

Viime viikon gallupissa kysyimme sitä, ovatko Derbyn ja Kriteriumin palkinnot sopivia, liian pieniä vai liian suuria?
Terhi Piispa-Helisten
An-Dorra ja muut kolmevuotisikäluokan huiput tavoittelevat syksyn päälle Teivon Kriteriumista 112 500 euron ensipalkintoa.

Edelleen kysyimme, että jos palkintoja lasketaan, niin mihin säästynyt raha tulisi kanavoida? Jos taas nostetaan, niin mistä raha otetaan?

 

Ääniä annettiin 2 115 kappaletta. Eniten kannatusta sai vaihtoehto, että Derbyn ja Kriteriumin palkintoja laskettaisiin ja säästyneet rahat ohjattaisiin iltaravien palkintoihin (42%). 29 prosenttia laskisi palkintoja ja kanavoisi säästöt tavallisiin tamma- ja varsalähtöihin. Kuusi prosenttia laskisi palkintoja ja investoisi Toto75-raveihin.

 

Yhteensä siis 77 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että Derbyn ja Kriteriumin palkintoja pitäisi laskea ja ohjata rahoja toisaalle.

 

19 prosenttia äänestäjistä oli sitä mieltä, että Derbyn ja Kriteriumin palkinnot ovat kohdallaan. Vain neljä prosenttia nostaisi näiden isoimpien ikäluokkalähtöjen palkintoja.

 

Derbyn ykköspalkinto on tänä vuonna 150 000 euroa, Kriteriumin 112 500 euroa. Osa palkintopotista kerätään varsojen kasvattajilta ja omistajilta, osa yhteistyökumppaneilta, mutta huomattava lohko tulee palkintotuesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Midnight Rockyn rinnalta tuttu Jyripekka Lehtinen on kuollut

Uusi gallup: Onko tammoille tarpeeksi omia lähtöjä?

Superlauantai ”menettelee”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video