Uutiset

Päivän ravit: Muskelimenijän paluu parrasvaloihin

Vermon keskiviikon kohokohtia ovat Voimaliiga ja Tammatähti. Mielenkiintoinen ilta täydentyy, kun Xpress86-kohteiden pyörteissä on mukana Hachiko de Veluwe.
Anni Järvinen/Suomen Hippos
Suomenennätysjyrä Don Williams on ylväs ilmestys. Markku Niemisen tallin tahtomenijä kisaa tänään Vermon Toto65-jackpotkierroksen avauskohteen suurena suosikkina.

Suomen vahvimpiin ravureihin lukeutuva Don Williams hakee paluuta voittotielle Voimaliigassa. Tammatähden vetonauloja ovat kuningatarkisan kakkonen Liisan Tulilintu sekä 20 metriä sen edestä starttaavat kovavireiset kilpasiskot I.P. Riimi ja Limuska.

 

Illalla kisataan tasaisena etenevän ja loppuhuipennusta lähestyvän Salamakypärät -kilpasarjan osalähtö.

 

Toto65-pelissä on ylimpään voittoluokkaan asetettu bonusta 65 000 euroa.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

Solvallan ja Åbyn tarjoileman Xpress86-keskiviikon suomalaisittain seuratuin hevonen on kautensa avaava viimevuotinen Suur-Hollola-ajon sankari Hachiko de Veluwe.

 

Timo Nurmoksen treenattava latoi lupaavasti koelähdössä, joten odotukset ovat heti korkealla, vaikka lähtökohdat ovatkin 1600 metrin volttiin vaikeat.

 

Åbyn ja Solvallan Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

Studiolähetys TotoTV:ssä kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Anssi Nurminen, Jari Haanniemi ja Tapio Hoikka. Juontajana toimii Jere Törmänen.

 

 

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video