Uutiset

Video: Korpi hyvällä fiiliksellä Kriteriumin kimppuun

Pekka Korpi on mukana, kun Suomen raviurheilun "isoa rahaa" jaetaan - siitä voidaan lähteä. Näin on tilanne tänään Teivossakin.
Juhani Länsiluoto
Pekka Korvella on ollut kolmessa peräkkäisessä ikäluokassa loistava tammalupaus. Mascate Matchin ja Magical Princessin kavionjäjillä seuraa Ruotsissa syntynyt Jezzet Savoy.

Pekka Korpi otti tältä kaudelta jo talliinsa mm. Derbyn Mascate Matchin rattailla, ja nyt on iso sauma toisella tammalla Kriteriumiin. Kolmevuotias Magical Princess on kovien oriiden ja ruunien joukossa, mutta se on iso lupaus itsekin - ei ehkä Mascaten veroinen, mutta todella iso. Korven videohaastatteluun pääset alhaalta.

Jorma Kontio - toinen alunperin Oulun Heinäpäästä elämään startannut legenda - on muiden muassa lämminveristen Kriteriumissa vastassa Timo Nurmoksen valmentamalla Sahara Jaeburnilla. Ori jäi kolmanneksi karsinnassa Magical Princessin voittaessa, mutta nyt on uusi päivä.

"Toiveikkaita ollaan", Kontio kertoo.

"Karsinnassa ori ei ollut oma itsensä - vastustaja oli kova, ja voi olla ettei olisi voitu voittaa silti, mutta hevosella ei ollut kaikki normaalisti. Nyt se on ainakin matkustanut hyvin, ja kaikki vaikuttaa oikein lupaavalta."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Calgary Games jatkoi vailla vastusta UET Grand Prixin karsinnoissa - astuu Menhammarissa ensi kaudella

Lara Boko ja Mika Forss Oaksin voittoon johtavan rinnalta - Francesco Zet oli Kriteriumin paras

Tulevaisuuden tähtien pohjat rakennetaan huolella – MT seuraa suvukkaan varsan tietä ravuriksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video