Uutiset

Päivän ravit: Rautarouva hallitsee maagista maanantaita

Raviviikko starttaa kotimaassa Magic Mondaylla ja naapurissa Halmstadin T64-jackpotilla.
Anu Leppänen
SE-tamma Selene Lune tunnetaan lempinimellä Rautarouva. Nimi kuvastaa osuvasti Holiday Creditin tyttären ominaisuuksia. Tänään Rautarouva on Magic Mondayn T65-pelin pankki. Rattailla on - kuten kuvasta näkyy - Olli Koivunen.

Maanantai on vilkas ravipäivä meillä ja muualla. Magic Mondayn kahdet ajot ratkotaan tänään Forssassa ja Kuopiossa. Kummatkin ravit starttaavat kello 18. Päivän pankki on Forssassa T65-neloskohteessa starttaava Selene Lune. Koivusen tallin Rautarouvaa ohjastaa Olli Koivunen.

Magic Mondayn ravistudio starttaa TotoTV:llä ja C Morella kello 18. Lähetyksen vieraana nähdään nuorten ohjastajalupausten Salamakypärät -ajajakilpailuun ja sen kärkitaistoon osallistuva Patri Filatoff, 24, joka oli lupaus myös jalkapallossa.

Halmstadissa Etelä-Ruotsissa ajetaan naapurimaan T64-kierros, jolla on tällä kertaa jackpot. Täysosumat saavat 127761 euroa lisäpotkua jackpotrahoista, ja jopa 400000 euron potti on mahdollinen. Halmstadissa vaikuttava suomalaisohjastaja Peter Ingves on avainnimiä: ajokeistaan varsinkin avauskohteen saksalainen Ol Dono Lengai on liki onnistumista.

Halmstadin ravit alkavat 19.20 ja jackpotpeli T64 menee kiinni 20.30 Suomen aikaa. Raveja voi seurata TotoTV:ltä.

Ranskassa on vilkasta: Enghienissä on ravit (alkaen 14.50) ja Clairefontainessa (12.55) sekä Lyon La Soiessa (17.25) laukat, jotka näkyvät TotoTV:llä. Ruotsin lounasravit Solängetissä starttaavat 13.20 ja Tanskan iltaravit Ålborgissa 19.55. Norjan Leangenin ilta alkaa 19.40.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: ”Keilailta” jälleen Vermossa – tarmonpesien välinen taisto avaa ravirivin

Päivän ravit: Varsakunkku Ville Kallen viemää

Päivän ravit: Koivunen kuninkaana kotiradallaan – Tinderi kohtaa Kaapin Joensuussa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video