Uutiset

Päivän ravit: avointa vauhtia Teivossa - 64-jackpot jatkuu Rommessa

Kotimaan ravit ajetaan Teivossa, kuten tiistaisin usein. Rommessa on tarjolla T64-jackpot ja Vincennesissä kilpailee Ranskan absoluuttisia huippuja.
Anu Leppänen
Edward Ale on ennenkin saavuttanut suuria Olli Koivusen ajamana. Tiina Koskisen valmentama kova 12-vuotias on mukana illan Teivon avoimessa lähdössä, joka on muutenkin yllättävän kova.

Kotimaassa Teivon iltaravit ovat ainoat kilpailut tänään. Lämminveristen avoimessa lähdössä (T5-4) on kova sakki iltaraveihin: vuoden 2017 Suomen mestari Edward Ale saa vastaansa mm. saman vuoden Elitloppetiin paikan lunastaneen Workout Wonderin, Por Nie Rockin, Shotproofin, William Pinen ja William Birdlandin. Lähtö on kova pähkinä myös pelimielessä.

Teivon ravit alkavat kello 18. TotoTV:n lähetys, joka näkyy myös C More -kanavalla alkaa 18.30 ja jatkuu Teivon loputtua Rommen T64-ravien merkeissä 22.30 asti.

Rommessa on eilisillalta tämän päivän kuusi oikein -tuloksille jäänyt 138290 euron jackpot. Raveissa on runsaasti suomalaisväriä. Muun muassa Jorma Kontio ohjastaa raveissa. Katja Melkon tallista on mukana kolme hevosta: Tiara C.D. koelähdössä, vahvasti uudesta tallista aloittanut James Gozales Kontion ohjastamana ennen 64-kohteita ja Love No Pain (T64-2) Janne Sorosen ajokkina. Kaksi viimemainittua ovat myös suomalaisomistuksessa.

Rommen ravit alkavat kello 19.20 Suomen aikaa. T64 menee kiinni 20.30. 

Vincennesin raveissa (alkavat 17.27) on kolmoslähdössä (18.37) mukana absoluuttisia Euroopan huippuja. Seitsemänvuotias ori Davidson Du Pont saanee 1,3 miljoonan rajan voittosummassa ylitettyä tässä startissa. Se oli tammikuun Prix d'Ameriquen kakkonen Face Time Bourbonin jälkeen. Saman kisan kuudes, samanikäinen (7) tamma Delia Du Pommereux, on puolestaan liki ylittää voittosummassa miljoona euroa tänään.

Nämä ja monet muut hevoskilpailut tänään maailmassa ovat nähtävillä TotoTV:llä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

BWT Rock And Roll jouduttiin lopettamaan

Päivän ravit: Kippilän kasvattien ja Tuomisen treenattavien torstai

Päivän ravit: Tammatähdet Vermossa – Nurmoksen hengästyttävä ruuhkaviikko alkaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video