Uutiset

Roosaa siellä - roosaa täällä: Sokkanen lohkaisee T65-suosikin palkinnosta

Roosa Nauha -keräys ottaa hyvin tulta raviyhteisön riveissä tällä viikolla. Keskiviikon Vermon T65-suosikin Comway Cotterin omistaja Kauko Sokkanen mm. lahjoittaa mahdollisesta palkinnosta osan Syöpäsäätiölle.
Terhi Piispa-Helisten
Comway Cotter ja myös ohjastajansa Jarmo Saarela ovat yhdet monista Roosa Nauha -keräyksen vetureista raveissa tällä viikolla.

Suomalainen syöpätutkimus voi hyvin - ainakin jos voi raviväen meiningistä päätellä jotain. Moni on reagoinut Roosa Nauha -keräykseen 2020. Ensimmäisinä asialla taisivat olla Teivon valmentajapariskunta Kaisa Mikkola ja Antti Veteläinen. Pari ohjastaa Roosa Nauhan väreissä ja lahjoittaa koko kuukaden ohjastuspalkkionsa keräykseen. Tänään Teivon ravit ovat Roosa Nauha -ravit, ja Teivolla on oma keräyksensä menossa.

Tästä pääset Teivon Roosa Nauha -keräyssivulle.

Keskiviikkona Vermossa Kauko Sokkanen lahjoittaa T65:n kakkoskohteen suosikin, omistamansa Comway Cotterin, palkinnosta 10% keräykseen. Ruuna on lähtönsä suosikki, ja ykköspalkinto on 3000 euroa. Comway Cotteria ohjastava Jarmo Saarela ajaa Roosa Nauhan väreissä Vermossa myös Senior-Tallin kahta hevosta Fonzie Beyonce (lähtö 2) ja Tänttärä (T65-6).

Pääset tästä Vermon keräyssivulle.

Sunnuntaina Lappeenrannassa ajetaan niin ikään Roosa Nauha -ravit. Iso osa ohjastajista on lupautunut lahjoittamaan siellä ns. penkkirahansa eli perusmaksun, jonka ammattikuskit saavat istuessaan jonkin laina-ajokin rattaille. Voittajille jaetaan pyhän raveissa Roosat Nauhat ja ravien teemaväri on luonnollisesti pinkki.

Tässä linkki Lappeen raviradan sunnuntain ajojen sivulle.

Ainakin tiistain eli illan Teivon raveissa (alkaen kello 18), keskiviikon Vernon (18) ja sunnuntain Lappeenrannan raveissa (13) tehdään hyvää Roosa Nauha -keräyksen kautta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Vennelmon Varma pötkii karkuun Hetviinaa

Päivän ravit: avointa vauhtia Teivossa - 64-jackpot jatkuu Rommessa

Perttusella uutta mielenkiintoista tallissaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video