Uutiset

Päivän ravit: Vennelmon Varma pötkii karkuun Hetviinaa

Vai pitäisikö nimetä uutinen illan raveiksi, sillä tänään ravitoiminta lähileveysasteilla on varsin iltapainotteista?
Terhi Piispa-Helisten
Onnistuvatko Vennelmon Varma ja ohjastuksen hoitava Janne Räisänen Vermossa tänään T65-päätöskohteessa?

Kotimaan keskiviikkoravit kiteytyvät, kuten yleensä, Vermon T65-ajoihin. Tarjolla on monta mielenkiintoista urheilullista ja pelillistä kysymystä: Don Williams, Heat Of Dynamite ja Comway Cotter ovat mm. pankkiehdokkaita. Yksi helmistä on suomenhevosten tammatähti, jossa Janne Räisäsen ohjastuksessa huimaan menoon innostunut Vennelmon Varma yrittää pötkiä karkuun lyhyessä tasoituksessa takamatkan hirmuja, mm. Hetviinaa ja Liisan Tulilintua. Roosa Nauha -keräys on myös yksi Vermonkin teemoista keskiviikkoiltana.

Vermon ravit alkavat kello 18. T65-peli sulkeutuu 19.10. TotoTV:n studiolähetys, joka näkyy myös C More -kanavalla, alkaa 18.30 ja päättyy Ruotsin ravien lopussa kello 23.

Solvallassa ja Jägersrossa ratkotaan naapurin keskiviikkomyöhäisillan potti, joka ratkeaa pikatahtia n. puolessatoista tunnissa kahdella radalla vuorotahtia kilpaillen. Pekka Korven valmennustalli on esillä ensi pyhänä, kun Mascate Match starttaa sunnuntaina Solvallassa Breeders Crown välierässä, mutta talli ottaa varaslähdön jo tänään. Örjan Kihlströmin lainaohjastama No Limit Royalty ja Mika Forssin suitsima Qvidja's First ovat mahdollisia menestyjiä T86:n kakkoskohteessa.

Solvallan ravit alkavat 19.15 ja Jägersron 19.27. Pääpeli T86 sulkeutuu tavalliseen talviseen tapaan 21.30 Suomen aikaa.

Australian kärryurheilua tulee TotoTV:ltä Redcliffestä 10.52 alkaen, Ranskan laukkoja Strasbourgista (12.55) ja Deauvillestä (14.10) sekä Ranskan raveja Enghienistä alkaen 17.27.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kippilän kasvattien ja Tuomisen treenattavien torstai

Päivän ravit: Tammatähdet Vermossa – Nurmoksen hengästyttävä ruuhkaviikko alkaa

Päivän ravit: Bismarck Porissa, Mannerheim Östersundissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video