Uutiset

Päivän ravit: Nelivuotiseliittiä keskiviikkoillassa

Vermon keskiviikkoehtoon parhaat palat ovat Toto65-pelin ensimmäinen ja viimeinen kohde. Toto86-illan hahmo on jälleen Timo Nurmos.
Terhi Piispa-Helisten
Valmiina Vermon valloitukseen - Always Ready! Hannu Laakkosen treenaama ja Kari Rosimon ohjastama ori ottelee tiukasti Glenn Kosmos Memorialin voitosta.

Vermon Toto65-keskiviikossa on sokeri pohjalla, kun ilta päättyy nelivuotiaiden Glenn Kosmos Memorialiin. Kymppitonnin ykköspalkintoa ovat jahtaamassa Derbyn kakkonen Always Ready, viimevuotinen Kriterium-ykkönen Raskolnikov Frido, BWT Echo sekä rahasarjoista ikäluokkaympyröihin iskevät Slippery Runway ja Piteraq.

 

Toto65-kierros käynnistyy viisivuotiaiden suomenhevosten keskipitkän matkan matsilla, missä ikäluokkansa kakkosnimi Stallone lähtee jahtaamaan paalulta pakoon pyrkivää Villinmiehen Tammakisan voittaja Suven Samettia.

 

Kokeneempien kilpurien ykkössarjan kuumin nimi on kohti kotimaan huippua kurkottava Valiant Dream. Toto65-pankin paineet kantaa Koivusten lahjakkuus Making Match.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

Timo Nurmos on ollut Pohjoismaisten kaviourien avainhahmoja lokakuussa. Keskiviikon Toto86-raveihin hän saattelee kotiradalleen Solvallaan kahdeksan valmennettavansa iskujoukon, jota johtaa Jaques Noir.

 

Keskiviikkoilta päättyy tasokkaaseen tammataistoon, jossa kohtaavat Vichy Grif, Hossiana Boko, Award Kronos ja Millie Millionaire.

 

Åbyn ja Solvallan Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:ssä studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Jari Haanniemi, Lauri Hyvönen ja Tapio Hoikka. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut Sonja Korvenheimo.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kippilän kasvattien ja Tuomisen treenattavien torstai

Päivän ravit: Tammatähdet Vermossa – Nurmoksen hengästyttävä ruuhkaviikko alkaa

Päivän ravit: Bismarck Porissa, Mannerheim Östersundissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video