Uutiset

MT26-kanavalla vieraillaan "Mr Ihmekäsi" Antero Kumpulaisella – ohjelma nähtävissä lauantaina ennen Toto75-kierrosta

MT26-kanavan lauantain ravillähetys on tällä viikolla normaalia pidempi ja - jos mahdollista - eläväisempi.
Jukka Heiskala
Antero Kumpulainen käy koko hevosen selän läpi tunnustellen.

Ennen ravistudiota MT Ravit vierailee Antero Kumpulaisen luona Sotkamossa. MT:n verkossa 25.10. nähty ohjelma on yksi kaikkien aikojen suosituimmista, ja siksi se päädyttiin lähettämään myös antennitalouksiin.

Seitsemänkymppinen Kumpulainen taitaa perinteiset hoitomenetelmät, joita hän soveltaa hevosiin. Kumpulaisen erityistaito on siirtää omaa energiaansa sormien kautta hevoseen niin, että hevosten jumiutuneet lihakset ja selkärangan faskiakalvot rentoutuvat. Taitojensa vuoksi Kumpulaista kutsutaan myös "Mister Ihmekädeksi".

Ohjelmassa Antero Kumpulainen muistelee myös muun muassa työskentelyä edesmenneen Ponsse-yrittäjän Einari Vidgrénin tallilla Vieremällä.

Lähetys alkaa kello 13 kanavapaikalla 26, joka näkyy antennitalouksissa. Lahden Toto75-kierroksen ravistudio Kavioliiga-kohteineen käynnistyy sen perään kello 14.15.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravit tapaa syyskuussa Vidgrénin tallilla Vieremällä valmentajana aloittaneen Matti Nisosen: "Hyvin ollaan viihdytty"

MT Raveissa "kaikkien superlatiivien elämäntarina" – vierailulla elävän legendan Ari Hartikaisen luona Vihdissä

MT Ravien jaksossa vahvassa nosteessa oleva valmentaja-ohjastajalupaus Janita Antti-Roiko: "Sen tunsi, että tämä ei ole kuka tahansa hevonen"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video