Uutiset

Päivän ravit: Tammatähdet Vermossa – Nurmoksen hengästyttävä ruuhkaviikko alkaa

Maan päärata Vermo tarjoilee pelibonuksen ryydittämän tasokkaan ravi-illan. Solvallassa ravataan tällä viikolla kolmesti. Kimara alkaa keskiviikkona kera Åbyn järjestettävän Xpress86-kierroksen myötä.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Viisivuotiaiden Euroopan mestari ja tuore SE-tamma Stonecapes Queila on yksi keskiviikkoillan kuumista nimistä. Christa Packalenin valmennettava kisaa ilman yleisöä ajettavien Vermon ravien päätöslähdössä, kovatasoisessa Tammatähdessä.

Vermon korkealaatuisen keskiviikkoillan avaa kaksivuotiaiden mittelö. Yhteen iskevät Kasvattajakruunu-voittajat Dusktodawn Boogie ja Time Match.

 

Ilta päättyy upeaan Tammatähteen. Viivalla ovat Tammavaltikan kärkipari Willow Pride ja Dream Girl, timanttiset viisivuotiaat Peanuts ja Bosses Lady sekä Euroopan mestari ja tuore SE-tamma Stonecapes Queila.

 

Toto65-pankkina tykittää taipaleelle jo vuoden yhdeksättä ykkössijaansa janoava Amazing Warrior. Haastajakatras on toki iskukykyistä luokkaa rautaisessa tikissä kisaavien Quick Valdin, Dickson Shadow'n, Quite a Boyn, Deangelon ja Diablo Sisun johdolla.

 

Täyosumille on T65-kierroksella luvassa 65 000 euroa ylimääräistä rahaa.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

Solvallan ja Åbyn Toto86-Xpress-keskiviikon päätöksessä hakee varsinaisessa Kriteriumissa epäonnistunut Önas Prince hyvitystä Kriterium-revanssista. Kampoihin panee Timo Nurmoksen voittovireinen lahjakkuus Chiru.

 

Nurmoksella on kotiradallaan edessään raju ruuhkaviikko, sillä valmentajamestari marssittaa tallistaan starttiviivalle yhteensä 30 hevosta! Keskiviikkona Solvallassa kisaa yhdeksän ”nurmoslaista”, perjantaina kuusi ja lauantaina peräti 15.

 

Jo alkuillasta riittää suomalaisittain mielenkiintoa, kun tositoimissa on Jouni Hillbomin kaksivuotiskyky Grove's Pansy Poof.

 

Åbyn ja Solvallan Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Marko Lähteenmäki, Anssi Nurminen ja Riku Niittynen. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut Lauri Hyvönen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Äimäraution liigamestarit areenalla

Päivän ravit: Savonlinnalaiset hallitsevat Lappeenrannassa

Päivän ravit: Love No More avaa ja Cheap Thrills jatkaa Suomessa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video