Uutiset

Päivän ravit: Jännitystä ilmassa – onko An-Dorra Uudenmaan Upein ja minne menee Massi?

Edessä on iso ilta niin Vermon ovaalilla kuin sen ulkopuolellakin. Vermossa ravataan vuoden viimeinen suurkisa, Uudenmaan Upein. Sähköä iltaan tuovat Raviliiga-hevosten huutokauppojen sinetöitymiset.
Terhi Piispa-Helisten
An-Dorran kausi on ollut satumainen. Tamma on voittanut Jukka Torvisen ohjastamana Kasvattajakruunun, Tammakriteriumin ja Oulu Expressin. Kriteriumista tuli kakkonen. Reino Palomäen aarteen kauden tienestit ovat jo liki 170 000 euroa. Keskiviikkona voi kilahtaa vielä 15 000 euroa lisää Uudenmaan Upeimmasta.

Vermon keskiviikkoillassa jännitetään lähtöjen ohella Raviliiga-hevosten huutokauppojen ratkeamisia. Kaupat alkavat sulkeutua yksi kerrallaan kello 19.20 alkaen. Huutokauppajärjestäjien viiimeisimmät kommentit löydät täältä - huutokaupan aikataulun puolestaan täältä.

 

Radalla suurin mielenkiinto kohdistuu kauden viimeiseen kolmevuotiaiden suurkisaan Uudenmaan Upeimpaan. Ikäluokan kuningatar An-Dorra on jättisuosikki, ja sen tuttu kilpasisko Magical Princess muodostaa vakavimman esteen voiton tiellä.

 

Neljän kilometrin äärimmäisessä voimainkoitoksessa näyttää muille taas muskeleitaan Don Williams. Markku Niemisen tallin SE-tankin viikko on vilkas, kun lauantaina on Vermossa edessä Kavioliigan osakisa.

 

Toto65-ankkurina toimii Don Williamsin tallikaveri, tuore Toto75-finaalisankari Joseph Boko.

 

Maan pääradan ohjastajaliigan voittaa jälleen Ari Moilanen (46 ykkössijaa kaudella 2020 Vermossa). Muista sijoista taistellaan: Hannu Torvinen 34, Iikka Nurmonen 31 ja Antti Teivainen ja Olli Koivunen 30.

 

Valmentajaliigassa on voittosummalla mitattuna omilla luvuillaan Pekka Korpi (261 825 euroa). Voittojen perusteella tarkasteltuna on tiukempaa: Harri Koivunen 23 ja Markku Nieminen 21.

 

Vermon viiden viimeisen lähdön Kaksari-pelissä on 2 000 euron bonukset.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Winter Burst -totoseiskaviisturneen loppunäytökset ovat edessä keskiviikkona Bjerkessä ja torstaina Axevallassa, missä on tarjolla mojova multijackpot.

 

Bjerken illan päälähdössä Bjerkepokalenissa kohdistuvat katseet Norjasta ja Per Oleg Midtfjeldin väreistä uutta nostetta uralleen hakevaan Rushmore Faceen.

 

Bjerken Toto75-peli starttaa kello 20.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Martti Ala-Seppälä, Tapio Hoikka ja Riku Niittynen. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut Sonja Korvenheimo.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle