Uutiset

Päivän ravit: Magic Monday nyt entistä pidempänä - 16 lähtöä alle kolmessa tunnissa

Vuoden vaihtuminen toi mukanaan muutoksia Magic Monday -sapluunaan. Illan kohokohdat ovat Toto65-pelin avaus- ja päätöskohde.
Elina Paavola
Tellmeastory toi hymyn savolaiskaksikko Tuomas Pakkanen - Mikko Kauhanen huulille voitettuaan syksyllä Tammer-ajon. Ykkösenä myös Solvalassa ja Vincennesissä maaliviivan leikannut Tellmeastory koettaa valloittaa tänään Äimäraution.

Magic Monday -tapahtuma on nyt aiempaa pidempi, kun molemmille kisapaikkakunnille on lisätty kaksi lähtöä. Näin maanantai-illassa käydään yhteensä 16 matsia, ja näistä ensimmäinen starttaa jo kello 18.07. Vuoden ensimmäisessä Magic Mondayssa operoidaan akselilla Oulu - Teivo.

 

Äimäraution taistelupareja ovat Tammer-ajossa muut tyrmännyt Tellmeastory ja eilen Bodenissa pussista pois päästyään kipakasti kakkoseksi kirinyt Callela Leonard, väkivahva tamma Exploding Anna ja kotiradan vauhdikas Kivarin Merengue sekä yli puolet uransa starteistaan nimiinsä vienyt Asterisque ja Kainuun taistelijatamma Kitzune G.G. 

 

Koko illan sokeripala on Teivossa ravattava päätöskohde. Ruuti käryää, kun yhteen iskevät kirikanuunat Mark More ja Perfect Rainmaker. Kohtaamista höystävät Kasvattajakruunu-kakkonen Might Be Romeo ja tuulennopea Sultan Journey. 

 

Teivon muissa kohteissa tykittävät lahjakas Callela Socrates ja viime maanantaina vakuuttanut Disain.

 

Magic Mondayn Toto65-kohteiden Kaksari-pelien jakosummissa on tänään 1 000 euron bonukset.

 

TotoTV-studiolähetys kello 18.00-21.00. Juontajana toimii Marinka Salminen ja asiantuntijana Iivari Ingves. Haastattelut: Henri Lehikoinen ja Jere Törmänen. 


Maanantai-illan Toto64-ratkaisut nähdään Färjestadissa. Illan suomalaistoivo on Katja Melkon valmentama ja Jorma Kontion ohjastama avauskohteen Jennifer Web. Menestysnimillä on muutenkin edessään mielenkiintoinen ilta, sillä Kontion kasvattama ja omistama ja Melkon treenaama Readly Expressin poika La Verite avaa uransa illan toisessa lähdössä.

Melkon kolmas kortti maanantai-illan pelipöytään on kymppilähdön Honey Journey.
 
Färjestadin Toto64-kierros käynnistyy 20.30.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kouvolassa paukkuu pakkanen – katseet Åbyyn

Päivän ravit: Nousevien nimien kova kolmikamppailu käynnistää kierroksen

Päivän ravit: Mielenkiintoisia debyyttejä, isoja suosikkeja ja kaksinkamppailuja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video