Uutiset

Päivän ravit: Tequila! Kimmo Aholan uusin avaa Suomessa

Kotimaan kaviourilla lasketaan tiistaina kilpaa Jyväskylässä. Jägersrossa ovat Kari Lähdekorven hevoset suuressa roolissa.
Anu Leppänen
Ville Mäkelän voittokone Wilhelm Nash päättää tänään pitkän hiljaiselonsa. Ruuna ei päässyt viime kaudella kilpailemaan kertaakaan. Wilhelm Nashin ohjat ottaa käsiinsä Santtu Raitala.

Tiistaina kohdistuvat katseet Killerille. Illan seuratuimpiin hevosiin kuuluu menestysmies Kimmo Aholalta aloittava Listas Tequila. Aholan pieneen mutta huipputehokkaaseen valmennusyksikköön tuli viime vuonna täysosumia peräti 30 kappaletta, ja voittoprosentti kohosi komeasti lukemiin 31. Uusi kausikin käynnistyi mallikkaasti, kun Thai Profit vei lauantaina ajetun Talvimaljan nimiinsä.

 

Yhteensä Aholan omistamat hevoset ottivat kaudella 2020 huimat 39 voittoa. Ahola oli voitoilla mitattuna maan omistajatilaston ykkönen.

 

Mielenkiintoinen seurattava on tiistai-iltana pitkältä paussilta palaava voitokas Wilhelm Nash. Viimeksi mainitun tason mittaavat paalulta pakoon pyrkivät Absolut Arctica ja Alladin Bro.

 

Jyväskylän Toto5-pelin pankkina kisaa voittoputkeen syöksynyt Stay On Top.

 

Killerin Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

Tiistain Toto64-tahdit tarjoaa Jägersro. Kari Lähdekorven omistamat hevoset ovat avainroolissa, kun sekä Digital Crunchilla että Arnie Expressillä on kohteissaan oivat saumat ykkösiksi.

 

Jägersron Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kouvolassa paukkuu pakkanen – katseet Åbyyn

Päivän ravit: Nousevien nimien kova kolmikamppailu käynnistää kierroksen

Päivän ravit: Mielenkiintoisia debyyttejä, isoja suosikkeja ja kaksinkamppailuja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video