Uutiset

Päivän ravit: Mielenkiintoisia debyyttejä, isoja suosikkeja ja kaksinkamppailuja

Vuosi 2021 toi mukanaan muutoksia Magic Monday -sapluunaan. Nyt iltaan mahtuu peräti 16 lähtöä, ja ensimmäinen lähtö starttaa jo kello 18.07.
Elina Paavola
Mauri Jaaran musta hurmuri Asterisque on voittanut uransa 24:sta kisastaan 13. Brad de Veluwen pojan omistaa Lamujoen Perhekodit Oy. Asterisque on yksi Magic Mondayn johtotähdistä.

Vuoden toinen raviviikko alkaa Kuopion ja Turun räväkällä Magic Monday -tapahtumalla.

 

Heimo Hämäläinen lähtee jahtaamaan illan Toto65-pelin avauskohteen voittoa elämänsä hevosella Erik Flashillä. Lähtöpaikka on ankara 12, mutta Erik Flash jaksaa tehdä töitä hartiavoimin, ja vuonna 1941 syntynyt Hämäläinen ohjastanee jälleen suojattinsa parhaita avuja hyödykseen käyttäen.

 

Toisessa Toto65-kohteessa seurataan, miten Rarity Red debytoi Koivusilta ja miten italialainen Attention OP Markku Niemiseltä. Kolmoskohteen ässä on Asterisque ja neloskohteen Pöylefanten. Viidennessä osalähdössä iskevät yhteen Ukkoherra ja Paakkarin Into, päätöksessä Derbyn karsintavoittaja Mitori ja Kipinä Rols.

 

TotoTV-studiolähetys kello 18.00-21.00. Juontajana toimii Sara Perttunen ja asiantuntijana Iivari Ingves. Haastattelut: Tapio Hoikka ja Lauri Hyvönen.

 

 

Maanantai-illan Toto64-rivi ratkeaa Halmstadissa. Neljännessä kohteessa kisaava Lähdekorpien Quantum Roc kuuluu kierroksen tukipilareihin.

 

Halmstadin Toto64-kierros käynnistyy 20.30.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kouvolassa paukkuu pakkanen – katseet Åbyyn

Päivän ravit: Nousevien nimien kova kolmikamppailu käynnistää kierroksen

Viikonlopun ravit: Talvikauden suomenhevosvaltiaiksi tähtäävät kohtaavat Lahdessa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video