Uutiset

Päivän ravit: Nousevien nimien kova kolmikamppailu käynnistää kierroksen

Vermon keskiviikon kohokohta on sarjoissaan väkevää nousua tekevien Tanpopon, Joseph Bokon ja Dickson Shadow'n välinen vääntö. Illan pääratasuoran täydentävät 86-järjestäjät Solvalla ja Bjerke
Terhi Piispa-Helisten
Kirisalama Tanpopo käy taistoon muiden menestysnimien kanssa Vermon Toto65-kierroksen avauskohteessa. Lexus Fontin poikaa valmentaa Matias Salo. Ohjaksissa on tutuksi käyneeseen tapaan Tommi Kylliäinen.

Vermon keskiviikkoinen Toto65-kierros käynnistyy kutkuttavalla kamppailulla, kun vauhtivaransa päästävät valloilleen joulukuussa viisi vakuuttavaa voittoa ravannut Joseph Boko, tuore Toto75-sankari Dickson Shadow ja SM-kolmonen Tanpopo.

 

Illan ohjelmassa on neljä Vermon TalviCup-karsintaa. Niissä nähdään Suomessa lupaavasti avannut Listas Tequila, tälle vuodelle jo Toto75-voitonkin ottanut Astrum ja muita nousevia nimiä.

 

Tammataistossa kohtaavat toisilleen tutut kovavireiset kilpasiskot Vennelmon Varma, Tutun Impi, Ciiran Tähti, Tähtituula, Varsova ja Hulluduunari.

 

Vermon Toto65-kohteiden (lähdöt 4-9) Voittaja-peleissä on 1 000 euron bonukset.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Keskiviikkona risteillään kolmen maan pääradoilla, kun Vermon jälkeen Xpress86-elämyksiä tarjoilevat Solvalla ja Bjerke. Solvallan nuorten ohjastajien perinteisessä Guldklockanissa kiihdyttää ykkösradalta matkaan Roni Paldanin laittelema lahjakkuus Power Blaster.

 

Kuudennessa kohteessa nähdään mielenkiintoinen paussilta paluu, kun Suomessa syntynyt Marrakesh päättää hiljaiselonsa. Timo Nurmoksen tykkitallin jäsen muistetaan vuoden 2018 Kriteriumin karsintavoittajana ja finaalin nelosena.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Ari Hartikainen ja Marko Lähteenmäki. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut: Lauri Hyvönen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Kouvolassa paukkuu pakkanen – katseet Åbyyn

Päivän ravit: Mielenkiintoisia debyyttejä, isoja suosikkeja ja kaksinkamppailuja

Viikonlopun ravit: Talvikauden suomenhevosvaltiaiksi tähtäävät kohtaavat Lahdessa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video