Uutiset

Päivän ravit: Nazareth rokkaa lakeuksilla, Viktor Kärpän paluu Kymenlaaksossa

Vuoden neljännen Magic Monday -ehtoon tarjoavat Seinäjoki ja Kouvola. Suuressa roolissa ovat menestysvalmentajien Kimmo Aholan ja Matias Salon suojatit.
Anu Leppänen
Vuoden 2015 Oulu Expressin ykkönen Viktor Kärppä on kisannut viimeksi helmikuussa. Esa Holopaisen 10-vuotias huippuori palaa tänään radoille Kouvolassa.

Vuoden neljäs raviviikko alkaa Seinäjoen ja Kouvolan 16 lähdön Magic Monday -illalla. Seinäjoen odotetuin matsi nähdään Kimmo Aholan menestystiimin kuuluvan Nazarethin ja kotimaakunnan salaman Cheri Sanen kesken.

 

Vuoden 2020 komeettana palkitun Aholan alku kaudelle 2021 on ollut hengästyttävä, kun kahdeksan kisaa ovat tuoneet talliin viisi voittoa ja kaksi kakkosta. Lauantaina Turun Toto75:stä tuli kahdella hevosella yhtä monta napakymppiä.

 

Matias Salo saattaa putsata Kymenlaaksossa palkintopöydän. Hän tuo Kouvolan Toto65-kohteisiin kovan kaksikon Com Tuff – Quick Vald. Illan päätteeksi Salo esittelee suomalaisyleisölle Muscle Hillin pojan Wood Lanen.

 

Kouvolassa seurataan silmä kovana Viktor Kärpän paluuta liki vuoden paussilta. Oriin talvivireen testaavat huipputamma Vennelmon Varma ja tasaisen hyvällä tasolla esiintyvä Veeran Poika.

 

TotoTV-studiolähetys kello 18.00-21.00. Juontajana toimii Marinka Salminen ja asiantuntijana Tapio Hoikka. Haastattelut: Jere Törmänen ja Juha Jokinen.

 

 

Halmstadin Toto64-pelissä on tarjolla lähes neljännesmiljoonan euron jackpot. Uransa myöhäisellä iällä aloittanut Conrad Lugauerin suojatti Oliver P.Hill on rivin avainhevonen.

 

Halmstadin Toto64-kierros käynnistyy 20.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Jack Vader vs. William Birdland torstain tähtihetkenä – Sobel Conway pyrkii Vincennesissä takaisin parrasvaloihin

Päivän ravit: Quick Vald voittotilaston ja Vermon valtiaana – BWT Echo käynnistää kisakautensa Solvallassa

Päivän ravit: Huipputamma Hetviina palaa paussilta – Fighter Kiss hakee Ranskassa jo kolmatta peräkkäistä täysosumaansa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video