Uutiset

MT Ravit suuntaa sunnuntaina Valkealaan – vieraana hevosalan monitoiminainen Malin Kullberg

Hevos- ja raviuutisista kiinnostuneet voivat hankkia normaalia MT:tä edullisemman MT Hevoset -paketin. MT Ravit näkyy sunnuntaista alkaen vain sen lunastaneille.
Lauri Hyvönen
Malin Kullbergin ex-ravuri Mack Swindler eli Masi viettää eläkepäiviään Nina Kivimäen tallissa Kouvolan Valkealassa.

MT Raveissa tavataan sunnuntaina hevosalan monitoiminainen, Malin Kullberg. 26-vuotias eläinlääkäriopiskelija viimeistelee opintojaan ja on hankkinut alan kokemusta kotimaan lisäksi Ruotsista. Opintonsa Kullberg suorittaa Virossa.

Raviväelle Malin on tunnettu montéohjastajana ja ravien juontajana ja haastattelijana. Ohjastajana startteja on yli 300, joista suurin osa montéssa.

MT Ravien Lauri Hyvönen ja Jukka Heiskala tapasivat Kullbergin Kouvolan Valkealassa alkuviikolla. Ohjelma julkaistaan sunnuntaina kello 11.

Talkkarin ja MT Ravien lähetykset kuuluvat siihen sisältöön, joka siirtyy maksumuurin taakse. Sen pääsee lukemaan lunastamalla MT Hevoset -digipalvelun.

Maksulliseen palveluun kannattaa siksi perehtyä jo nyt ja hankkia se ennalta: Ravi- ja hevosuutisten maksumuuria kiristetään – näin voit jatkaa lukemista

Linkit palvelujen ostamiseen löytyvät uutisen lopusta.

Uutinen on korjattu kello 11:30: MT Ravit on sunnuntaina vain MT Hevosten tai muille MT:n digipalveluiden tilaajille. Maksumuuri on viikonloppuna auki, mutta se koskee vain näköislehteä.

Aiheet MT Ravit
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Valitettavasti mun käsissä ei ole mitään magiaa. Olisin ihan älyttömän tyytyväinen, jos voisin tehdä taikuutta", maankuulu hevoshieroja Tuula Pursiainen sanoo MT Ravien haastattelussa

"Kun johonkin ryhdytään painetaan sitten täysillä" – Kristian Lella kertoo MT Ravien jaksossa hurahtamisestaan raviurheiluun

MT Raveissa sunnuntaina Kristian Lella: "Kävi mielessä, että juoksen tuomaritorniin ja kysyn, mitä maksaa, jos saan vielä kolmannen kerran yrittää"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video