Uutiset

Päivän ravit: Saksalaistykki jyrähtää Lappeenrannassa - Rautarouva runnoo Teivossa

Magic Mondayn kestomenestyjä Matias Salo on hevosineen ratkaisuroolissa Lappeenrannassa. Teivossa pistää kilpakumppaninsa painetestiin Selene Lune.
Anu Leppänen
Rautarouva Selene Lune saattaa tuoda valmentajalleen Harri Koivuselle ennenaikaisen syntymäpäivälahjan. Metsämäen maestro Koivunen täyttää huomenna tiistaina 60 vuotta.

Magic Mondayn valmentajatilaston paalupaikalla porhaltava Matias Salo on jälleen kerran maanantaina suuressa roolissa. Iittiläisen käsistä tulee kaksi isoa Toto65-suosikkia toisen kohderadan Lappeenrannan lähtöihin. Avauksessa iskee viidennen peräkkäisen voittonsa perään nuolennopea saksalaisruuna Quick Vald. Toto65:n viidettä osakisaa isännöi puolestaan voimakas Com Tuff.

 

Quick Vald muutti kesällä Suomeen, ja tulosta on tullut. Ruunan uuden kotimaan 15 kisaa ovat tuoneet peräti yhdeksän voittoa, kolme kakkosta ja yhden kolmosen. Tällä kaudella Quick Vald ei ole kohdannut vielä parempaansa, kun neljästä startista on irronnut yhtä monta täysosumaa.

 

Lappeen rataparin Teivon tähtiä ovat rautainen runnoja Selene Lune, luotettava työmyyrä Jugador ja kivitalon kokoinen Vermon valloittaja Indyana Joness.

 

TotoTV-studiolähetys kello 18.00-21.00. Juontajana toimii Marinka Salminen ja asiantuntijana Iivari Ingves. Haastattelut: Annika Nisonen ja Jarkko Litmanen.

 

 

Illan Toto64-satsin tarjoilee Eskilstuna. Tammataistossa ottelee kärkisijoista Jonna Irrin iskukykyinen duo Self Taught Beauty – Rose Stahl.

 

Rivin ankkuri on Klaus Kernin treenaama ja Claes Sjöströmin ohjastama kovavireinen Give Me Ten.

 

Eskilstunan Toto64-kierros käynnistyy 20.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Huipputamma Hetviina palaa paussilta – Fighter Kiss hakee Ranskassa jo kolmatta peräkkäistä täysosumaansa

Päivän ravit: Kisat siirretty Jyväskylästä Kuopioon – Suomen Cup alkaa

Päivän ravit: Varttunut varsatähti Suomen ensi-illassaan komeassa ykkössarjassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video