Uutiset

Hevoset palasivat vahvasti Henna Virkkusen elämään – bloggaa Maaseudun Tulevaisuudessa hevosista ja raviurheilusta

Europarlamentaarikko omistaa suomenhevosia ja on entinen hevosalan ammattilainen.
Mikko Mäntyniemi
Europarlamentaarikko Henna Virkkunen valottaa sunnuntain blogissaan kuvassa olevan kaksivuotiaan suomenhevostamman Topeliinan tulevaisuuden suunnitelmia.

Henna Virkkunen bloggaa sunnuntaista alkaen Maaseudun Tulevaisuudessa hevosista ja raviurheilusta. Europarlamentaarikko kertoo olleensa pienestä pitäen hevoshullu:

"Ensimmäisen ponini sain 10-vuotiaana, ja juniorivuodet kilpailin esteratsastuksessa kansallisella tasolla. Parikymppisenä asuin ja harjoittelin muutaman vuoden Tanskassa työskennellen myyntitalleilla ja siittolassa", Virkkunen taustoittaa.

"Tämän jälkeen hevoshommissa oli pitkä tauko, mutta nykyään olen kahden ja puolen ravisukuisen suomenhevosen onnellinen omistaja, ja neljättäkin odotetaan syntyväksi tänä keväänä. Joten kasvattajan urakin on lähtenyt tässä käyntiin", kertoo Virkkunen, joka on myös Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja.

Blogi julkaistaan sunnuntaina noin kello 13 Maaseudun Tulevaisuuden blogeissa MT Ravinetin osiossa.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikkelistä maailmalle ponnistanut Elina Kaija viihtyy nyt Itävallassa

”Aina naurattaa, kun ratsastaa!” – Lajin vaihto ja tavoitteellinen valmentautuminen muuttivat Susanna ja Aava Porrin hevoselämän

”Hevonen päivässä, parhaassa kaksi” – Mari Kahilakosken harrastuksessa onnenkivillä ja kimpoilla on iso rooli

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video