Uutiset

Päivän ravit: Kevätkauden viimeinen Magic Monday – kovat 6-vuotiaat kohtaavat Pohjois-Karjalassa

Magic Mondayn kevätsesonki päättyy tänään. Rataparin muodostavat Joensuu ja Pori. Illan mielenkiintoisimpiin matseihin lukeutuu Hujakkeen ja Hipsun Pojun kohtaaminen.
Terhi Piispa-Helisten
Fransin poika Hujake kuuluu juvalaisen Jani Ruotsalaisen tallin kantaviin voimiin. Hujake hakee tänään Magic Mondayn Toto65-pelin kolmoskohteessa paluuta ravi- ja voittopolulle.

Raviviikon räväkästi avaava Magic Monday tarjoaa jännitystä Pohjois-Karjalasta Satakuntaan. Joensuun makupaloja ovat huippuvireisen Midletonin ja tauolta tulevan Ranch Quijoten sekä lahjakkaiden 6-vuotiaiden Hujakkeen ja Hipsun Pojun kaksintaistot.

 

Hipsun Pojun viime kauden ykkössaavutus oli Pikkukunkun komea kakkossija supertähti Parvelan Retun vanavedessä. Hujake selvisi puolestaan karsintakakkosena Derbyn finaaliin. Siellä ruuna sijoittui kunniakkaasti viidenneksi.

 

Porissa pistävät parastaan voitokas ruutitynnyri Eetu Rols, tammahuippua tavoitteleva Layla, kautensa avaava Mustamani ja voittoputkea nikkaroiva Want To Wheels.

 

TotoTV-studiolähetys kello 18.00-21.00. Juontajana toimii Sara Perttunen ja asiantuntijana Tommi Kela. Haastattelut: Tapio Hoikka ja Iivari Ingves.

 

 

Kevät tulee - ja sen myötä myös kelirikot. Illan Toto64-kisat on siirretty turvallisten rataolosuhteiden takaamiseksi Axevallasta Åbyyn. Eilen jouduttiin Örebron Toto75 Grand Slam -ilta katkaisemaan kesken, kun kavioura oli kehnossa kunnossa.

 

Åbyn rivin ankkureita ovat vuoden voitokkaasti avannut mutta viimeksi laukalle langennut Incredible Wine ja Peter Untersteinerin voittovireinen Posh Shopping.

 

Åbyn Toto64-kierros käynnistyy 20.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Huipputamma Hetviina palaa paussilta – Fighter Kiss hakee Ranskassa jo kolmatta peräkkäistä täysosumaansa

Päivän ravit: Kisat siirretty Jyväskylästä Kuopioon – Suomen Cup alkaa

Päivän ravit: Varttunut varsatähti Suomen ensi-illassaan komeassa ykkössarjassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video