Uutiset

Päivän ravit: Suomen Cupin sankari Raggari palaa radoille

Magic Mondayn kevätkausi on päättynyt, ja aina marraskuuhun saakka on maanantaisin kotimaan tarjonnassa pääpaino on Toto5-raveissa. Tämänpäiväiset kisat käydään Kaustisella.
Anu Leppänen
Toissavuotinen Suomen Cupin voittaja Raggari palaa maanantaina Kaustisella tositoimiin liki kahdeksan kuukautta kestäneen toipilaslomansa jälkeen. Välillä kotitallissaan käynyt ruuna on valmentautunut viime ajat jälleen Antti Ojanperällä.

Raviviikko 10 starttaa Keski-Pohjanmaalta, Kaustiselta. Illan päälähtö on Suomen Cupin karsinta, missä kilpailun toissavuotinen voittaja Raggari tekee odotetun paluun baanoille. Hankosidenvammasta kärsineen Antti Ojanperän valmennettavan vireen testaavat monté-kunkku Sjö Kongen, tammahuippua tavoitteleva Naputus ja paalulta pakoon pyrkivä Kruunun Prinssi.

 

Muiden Toto5-kohteiden kuumat nimet ovat kovavireinen Hallan Poika, jonka emä on vuoden 2008 ravikuningatar Velin Vinke, kirivoimainen Pajas Face, Ojanperän toinen tauolta tuleva treenattava Father Christmas ja välivuoden jälkeen comebackiä tekevä voittokone Feeling Dream.

 

Kaustisen Toto5-kisat Kuopiossa käynnistyvät kello 18.

 

 

Hanna Lähdekorvella ja Digital Cruchilla on oiva sauma karata Halmstadin Toto64-pelin avauskohteessa paalupaikaltaan muilta. Lähdekorven toinen valtti maanantaille on viidennen osakisan Quite Special, jolla tosin riittää takamatkan suljetulta paikaltaan työmaata.

 

Halmstadin Toto64-kierros alkaa 20.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video