Uutiset

Päivän ravit: Supertähti An-Dorra valaisee Vermon – Toto86 tarjoaa tuhdin potin

Keskiviikkona raviväkeä kuljettavat kohti kevättä kautensa avaavat huipputammat An-Dorra ja Magical Princess. Vermon jälkeen on tarjolla kasikuuskyytiä Solvallasta ja Jägersrosta.
Terhi Piispa-Helisten
Reino Palomäki, Anna Hiltunen ja An-Dorra olivat viime vuonna juhlittavina useissa 3-vuotiaiden mittelöissä. Tämän tuloksena tamma palkittiin Ravigaalassa ikäluokkansa parhaana. Nyt kolmikko on valmiina uusiin urotekoihin. Lauantaina on edessä An-Dorran avaus avoimella tammatasolla.

Vermon keskiviikkoillan ehdoton ykköstapaus on Derbyn Talvisuosikki. Kahtena edelliskautenaan suomalaisten sydämiin ravannut An-Dorra avaa 4-vuotissesonkinsa. Reino Palomäen timantti saa vastaansa toisen tammalahjakkuuden, tutun kilpasiskonsa Magical Princessin.

 

An-Dorra voitti 3-vuotiaana Tammakriteriumin, Oulu Expressin, Uudenmaan Upeimman ja Kasvattajakruunun. Kriteriumissa tamma oli toinen ja Magical Princess puolestaan kolmas.

 

Voimaliigassa pistävät Timo Korvenheimon muskeliruunat Sahara Sandstorm ja Hazelhen Hermes Tapio Mäki-Tulokkaan treenaaman konkari William Birdlandin ja kautensa lupaavasti avanneen Hannu-Pekka Korven suojatti Arctic Loverin ahtaalle.

 

Illan kihelmöivin kaksinkamppailu nähdään 6-vuotiskykyjen Hujakkeen ja Issakan Valon välillä.

 

Toto65-pankkina kisaa Kari Lehtosen hengellisesti nimetty Vaya Con Dios (suom. kulje Jumalan kanssa), joka hakee Antti Teivaisen kipparoimana koko matkan kontrollia. Pelin päätöksessä palaa vikkeläkinttuinen pikkutamma Mickan poisjääntinsä jälkeen radoille. Vastassa on Credit To Dreamin johtama nälkäinen haastajajoukko.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Keskiviikon Toto86 Xpress-illan kohokohta on Nuncion nimikkolähtö, missä kehäketut Sorbet, Milligan's School ja Hawk Cliff haastavat kivikovat 6-vuotiaat Stoletheshow'n ja Forfantone Amin.

 

Suomalaistoivo on pelin kakkoskohteessa paalupaikaltaan pakoon ponkaiseva Didi Dam.

 

Illan kierroksella on jackpotia mojovat 1 063 398 euroa.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Marko Lähteenmäki ja Ari Hartikainen. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut: Lauri Hyvönen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video