Uutiset

Satu ja Tuomas Juurisen Zellelässä ratsut ja ravurit ovat molemmat arvossaan – katso ohjelma sunnuntaina kello 11

"Saa paljon enemmän irti, kun katselee vähän joka puolelta."
Jukka Heiskala
Satu ja Tuomas Juurinen viihtyvät toistensa ja hevosten seurassa.

Sunnuntaina kello 11 ilmestyvässä uudessa MT Ravit -ohjelman jaksossa vieraillaan Satu ja Tuomas Juurisen luona Vihdissä. Juuristen Zellelä-nimisellä tilalla ratsut ja ravurit

"Turha kulkea laput silmillä, että on vaan yhtä lajia. Saa paljon enemmän irti, kun katselee vähän joka puolelta, valjakkohevosia ja poneja myös", Tuomas Juurinen painottaa.

Juurisia voisi kuvailla hevosalan moniottelijoiksi. Heillä on kokemusta oriasemasta, hevosten kuntoutuksesta, kasvatuksesta ja valmentamisesta sekä kilpailuttamisesta. Tilalla on myös maneesi ja hyvät ajopaikat. Tunnetuimmat tilalla astuneet orit ovat Don Larino ja Lexus Font.

Sunnuntain MT Ravit- ja Talkkari -lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä lukemaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös ne, joilla on ennestään painetun lehden kesto- tai digimuotoisen MT:n tilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon niille, joilla jo on MT:n tilaus

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalveluntunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jumppasarjat ovat tuttuja myös ravureille – Zellelän Satu ja Tuomas Juurinen kertovat ratsu- ja ravihevosistaan MT Ravien uudessa jaksossa

Kauppalehti: Taantuma iski hevostalouteen

Hevosala on kasvuala

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video