Uutiset

Huippuraviurheilua tarjolla Teivossa: Parvelan Retu ja Evaluate tositoimissa lauantaina

Viikon Toto75-kisat käydään Teivossa. Kevät etenee, ja huiput palailevat radoille. Parvelan Retu avaa lauantaina 6-vuotiskautensa ja Evaluate debytoi Pekka Korven treenistä.
Kuva: Anu Leppänen
Parvelan Retun ura on ollut oriin kolmossijaan päättyneen ensimmäisen kisan jälkeen pelkkää voittoparaatia. Petri Laineen jalokivellä on tiistaina haussaan Hannu Torvisen ohjastamana jo 27. peräkkäinen täysosuma.

Teivon Toto75-lauantain nimilähtöjä ovat GLi Grand Prix ja Mauri Tuurnan Ajo. Viimeksi mainittu on rajattu 6-vuotiaille kylmäverisille. Tammat saavat 2100 metrin tasoitusajossa 20 metrin hyvityksen.

 

Mauri Tuurnan Ajon vetonaula on 25 kertaa peräkkäin voittanut sensaatio Parvelan Retu. Kaikki isoimmat ikäluokkalähdöt nimiinsä vieneen Petri Laineen timantin talvikunnon testaa tuttu kilpakumppani Stallone, joka loisti kauden avauksessaan kiihdytyssuoran laukan jälkeen. Parvelan Retulla on nyt edessään vuoden ensimmäinen startti.

 

Lämminveristen Kavioliigassa seurataan Evaluaten avausta Pekka Korven valmennuksesta ja Reima Kuislan omistuksesta. Takariviin arvotun 09,4-aikaisen oriin osaamisen pistää puntariin ykköspaikan saanut ja Seinäjoki Race -kutsun jo itselleen lunastanut Le Gros Bill.

 

Katso täältä Teivon Toto75-listat kokonaisuudessaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mascate Match meni nelivuotiaiden ennätykseksi 10,0

Kuisla satsaa rajusti: hankki Evaluaten 09,4 "Tarzan" Melanderilta Korvelle

Reima Kuisla Evaluatesta: ”Ihan eri hevonen kuin Ruotsissa”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video