Uutiset

Päivän ravit: Tykkitammat Peanuts, Willow Pride ja Stonecapes Queila vääntävät Vermossa

Vermon keskiviikkoiset lähdöt ovat osittain vähäväkisiä, mutta laatua piisaa. Ohjelmassa on Tammatähteä, Derby-sarjaa ja Sisusarjaa.
Terhi Piispa-Helisten
Anne Kankaan treenaama ja Jukka Torvisen ohjastama Peanuts ponkaisee matkaan Tammatähden ennakkosuosikkina. Keskiviikon jälkeen tamman seuraava etappi on Seinäjoki Race. Peanutsin omistajakuntaan kuuluva Antti Pihlström saatetaan nähdä pian kaviourilla tositoimissa, sillä huippujääkiekkoilija on ravikorttikurssilla.

Vermon Toto65-kierros käynnistyy suomenhevoskanuuna Kartierin tahtiin. Lämminveritammojen mittelössä kohtaa toisilleen tuttu timanttinen troikka Peanuts – Stonecapes Queila – Willow Pride. Espoon Palkinnon maaliskuussa nimiinsä vienyt Peanuts sai sunnuntaina kutsun Seinäjoki Raceen. Stonecapes Queila ja Willow Pride eivät ole onnistuneet viimeisissään voiton arvoisesti, mutta vireessä ei ole pienintäkään vikaa.

 

Derby-sarjassa kohdistuvat katseet Janita Antti-Roikon voitot vyöllään Vermoon saapuvaan tehoduoon Believer – Ashley Face, ykkösriviä rakenteleviin Fango Jettiin ja Monimaniin, kautensa kullanhohtoisesti käynnistäneeseen Lady Rockiin sekä viimeksi laukkansa turbokirillä paikanneeseen El Indeediin.

 

Lämminveristen keskipitkällä matkalla käydään tiukkaa kahinaa. Koivusen tallin lippua liehuttavat North Lexus ja Selene Lune. Hanttiin panee Hannu-Pekka Korven tarmonpesä Arctic Lover.

 

Toto65-kierros sinetöidään tasokkaalla Sisusarjalla. Potentiaalisia voitontavoittelijoita riittää jokaiselle matkalle. Paalulta pyrkii pakoon Tähtitie. Kahdestakympistä lähtee jahtiin Qepe Pointti. Kahdelta takamatkalta lähtee liikekannalle Virin Urho, ja pitkältä pakilta paahtaa Tinderi.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Toto86 Xpress-illan tarjoilevat Solvalla ja Åby. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu Solvallan alkupään lähtöihin, kun radalla kiitävät lahjakkaat Faith In Cash ja Tom Boy Poof. Kasikutosen pankki on pari viikkoa sitten 10-alkuisen ajan pamauttanut Daniel Redénin Moses.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Anssi Nurminen ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut: Jarkko Litmanen.

 

EDIT: Kuvatekstiä muokattu kello 12.34. Antti Pihlström ei ole Peanutsin osakasvattaja.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Suven Sametti viimeistelee vireensä lakeuksille – Bergsåkerissa isojen kisojen ilta

Päivän ravit: Pekka Korvella on jälleen tallissaan kolmevuotias tammatykki – Torniossa Lady Cupin ratkaisut ja sinnikkäitä pitkämatkalaisia

Päivän ravit: Martti Keskisen ajajamestaruus värittää Teivon iltaa – Lieksassa mennään kotiradan tamman komennossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video