Uutiset

Kari Lähdekorpi ottaa perjantaina TalkKarissa selvää, miten Harri Koivunen valmentaa varsojaan

Treenataanko radalla vai suoralla? Hiljaa vai kovaa?
Jukka Heiskala
Vetävätkö Kari Lähdekorven (oik.) kysymykset Harri Koivusen vakavaksi? Se selviää uudessa TalkKarin jaksossa perjantaina kello 11.

Pääsiäisen kunniaksi TalkKari ilmestyy jo perjantaina kello 11. Kari Lähdekorpi palaa pienen tauon jälkeen juontajan tehtäviin ja pääsee heti "kovistelemaan" Harri Koivusta varsojen treenaamisesta.

Turun raviradalla valmentavan Koivusen treenissä on yhteensä 11 kappaletta 3-vuotiaita lämminverivarsoja. Kolme niistä on Ruotsissa syntyneitä, joten niillä voi tarvittaessa tähtäillä myös lahden takaisiin lähtöihin.

Poikkeusaikataulusta johtuen sunnuntaina ei siis ilmesty TalkKaria tai MT Ravien jaksoa. Sen sijaan sunnuntaina voi lukea mm. Antti Pylkkäsen uuden tarinan menneiltä vuosikymmeniltä Muistojen kaviourilla -sarjasta sekä Kaj Närhisen kirjoittaman jutun Antti Rautalingosta, joka työskentelee Svensk Travsportin eli ruotsalaisen raviurheilun keskusjärjestön eläinlääkärinä.

MT Ravit- ja Talkkari -lähetykset ovat maksullista sisältöä. Niitä lukemaan pääsevät MT Hevoset -palvelun hankkineet. Myös ne, joilla on ennestään painetun lehden kesto- tai digimuotoisen MT:n tilaus, pääsevät luonnollisesti katsomaan ohjelman ja lukemaan hevosuutisia verkosta rajattomasti.

Ohje MT Hevoset -paketin hankintaan (tilauksen mitta 1–12 kuukautta, 12 kk tilaukseen saa kaupanpäälle Ravinetin vuosikuvaston)

Ohje digitunnuksen käyttöön ottoon niille, joilla jo on MT:n tilaus

MT:n asiakaspalvelu auttaa verkkopalveluntunnusten kanssa arkisin kello 8–21, jos niiden luonti ei onnistu.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikon vieras Harri Koivunen on rakastanut ravien tunnelmaa pikkupojasta asti

TalkKarissa suoraa puhetta raviurheilun tilanteesta ja tulevaisuudesta

TalkKarissa muistellaan 60-vuotiaan Kari Lähdekorven tarinaa – riiuusta raveihin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video