Uutiset

Päivän ravit: Laatua Lahden Jokimaalta - nousevat voittotehtailijat kohtaavat Suomen Cupissa ykkössarjan isot pojat

Pääsiäisen ravikaruselli pyörähtää vauhdikkaasti liikkeelle Lahden Jokimaalta. Illan helmet ovat Suomen Cupin ja SHKL Cupin karsinnat.
Terhi Piispa-Helisten
Neljästi putkeen voittanut väkivahva Ierikka urakoi pääsiäisenä. Ruuna kisaa kiirastorstaina Lahden Suomen Cup-karsinnassa ja pääsiäismaanantaina Kuopiossa. Seppo Suurosen suojattia ohjastaa Jokimaalla Esa Holopainen ja Sorsasalossa Henri Bollström.

Aprillipäivänä kisataan Lahdessa hienot iltaravit. Suomen Cupin alkuerässä nähdään titaanien taisto, kun kamppailuun käyvät voittoputkessa kisaavat Tuuskanen ja Ierikka sekä pitkän pakin kovanaamat Pyörylän Paroni ja Morison.

 

Lämminveristen puolella kohokohta on Look Completen ja Mark Moren kaksinkamppailu. Ensin mainitulla on allaan Kouvolan komea Toto75-keulavoitto. Jälkimmäisellä on jonossa neljä napakymppiä, mutta edellisestä kisasta alkaa olla aikaa kolme kuukautta.

 

SHKL Cupin alkuerässä tuikkii Parvelan Retun tallikaveri, tappioton suurlupaus Siirin Valtsu. Vastaan asettuu Varsakunkku-finaalin kakkonen Larvan Justiina.

 

Lahden Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Ruotsin pääsiäisen ajan Toto75-ruuhka alkaa Gävlestä. Kierros käynnistyy lämminveristen pikaryhmällä, missä Åke Lindblomin nuoli Chapuy hakee koko matkan kontrollia. Sinivalkosävytteiset Hesiod ja J.H.Mannerheim ovat haastajan roolissa.

 

Tutkaparin Kihlström - Redén Deal Done Zet jatkaa tätä kautta tappiottomana, ja ruuna on kierroksen kulmakiviä.

 

Gävlen Toto75-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30. Studiossa Iivari Ingves ja Miika Lähdeniemi.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video