Uutiset

Päivän ravit: Kaksinkamppailujen tiistai Teivossa - ykkösmatsissa Run For Royalty vs. Selene Lune

Pääsiäispyhien jälkeen alkavat arkirutiinit Teivosta ja Axevallasta.
Kuva: Anu Leppänen
Michaela Borupin (kuvassa) ja Mathias Furuhjelmin silmäterä Run For Royalty koettaa paluuta Pekka Korven kipparoimana. Vuoden 2017 Kriteriumin voittanut ori kisaa tänään Teivon Toto5-avauksessa.

Pääsiäispyhien jälkeen alkaa arki Teivosta. Tiistain taistelupareja ovat neljän vuoden takainen Kriterium-sankari Run For Royalty ja rautarouva Selene Lune, voitokas Vokkeni ja tiitterä tamma Vietävän Patukka, väkevästi vääntävä Mr Big Money ja keulaan tähtäävä Nashville Nancy sekä Seinäjoella loistanut Artico Zack ja ikäluokkalähtöjen karaisema Full Picture.

 

Teivon Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Tiistain Toto64-ruletti pyörii Axevallassa. Illan päälähtö on 4-vuotiaiden tammojen StoChampionatet -testi. Daniel Redénin treeniin ja Stall Zetin omistukseen siirtynyt Honey Mearas on mielenkiintoinen seurattava. Readly Expressin tytär tippui täpärästi Tammakriteriumin finaalista, ja 3-vuotissesonki päättyi epäonnistumiseen Breeders' Crownin välierässä.

 

Vuoden vauhdikkaasti avannut Redén marssittaa Toto64-kohteisiin kaksi muutakin suosikkia, kolmannen osakisan Zirakzigilin ja päätöksen Bugatti Milesin.

 

Axevallan Toto64-kierros kello 20.30 alkaen.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video