Uutiset

Päivän ravit: H.V. Tuuri tuulettaa Savossa – Evaluate ja ”Tarzan” takaisin yhdessä

Torstai-iltana nähdään vauhdikasta menoa niin Kuopiossa kuin Bollnäsissa. Kuopiossa ohjelmassa ovat Pilvenmäki Specialin SHKL Cupin karsinnat. Lisäksi molempien rotujen ykkössarjat ovat korkealuokkaisia.
Juho Hämäläinen
Oikealla hymyilevän Marko Vuolukan ja kumppanien kultakimpale H.V. Tuuri valloitti lauantaina lakeudet ja tänään ori iskee Savon sydämeen.

Kuopion torstainen ravi-ilta pitää sisällään SHKL Cupin ja Pilvenmäki Specialin karsinnat. Viimeksi mainitussa syöksyy suosikkitriona matkaan Cover Prince - Demon A.F. - Ashley Face. Pilvenmäki Specialin karsintasarja alkoi jo maanantaina Oulusta, ja tuolloin voiton vei Cover Princen tallikaveri, niin ikään Team Ojanperän väreissä kisaava Uncia.

 

Pilvenmäki Specialin viimevuotinen yllätysykkönen Cameleo Press karauttaa matkaan Toto5-avauksessa. Rivin pankki on jo vuoden seitsemättä voittoaan janoava tarmonpesä Cazador.

 

Viimeksi keulasta tähtivauhdilla loppua tikannut Jukka-Pekka Kauhasen tammalahjakkuus Villihanna kohtaa SHKL Cupin karsinnassa otteitaan alati petraavan parivaljakon V.G. Voitto – Aaton Yllätys.

 

Suomenhevosten yläsarjassa pistävät tauolta tulevien Larsmanin ja Piskon Poudan vireen puntariin viime viikkojen Toto75-mestarit H.V. Tuuri ja Virin Veijari. Myös lämminveristen ykkössarja on laadukas, kun taipaleelle tykittävät Staro Moschino, Roberto Diver, Exuberance, Minto's Don Juan, Thai Explosive ja kumppanit.

 

Kuopion Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Bollnäsin illassa kerää katseet lämminveristen avoin ryhmä. Mielenkiintoinen seurattava on Suomessa ja Pekka Korvella startin verran piipahtanut ja sitten Stefan Melanderille palannut Reima Kuislan omistama Evaluate.

 

Ori kohtaa hurjan sakin, kun vastaan asettuvat Ruotsin kuumimpiin nimiin kuuluva derbykakkonen Don Fanucci Zet, Timo Nurmoksen tauolta tuleva viisivuotisässä Brother Bill ja kahden vuoden takainen Sweden Cup-voittaja Queer Fish.

 

Bollnäsin Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video