Uutiset

Päivän ravit: Tammat taistelevat Teivossa – Johnny Takterin paluu Jägersrossa

Teivossa ottelevat eturivin suomenhevostammat sekä aloittelevat lämminveritammat. Jägersron seuratuin tapaus on ohjastajasuuruus Johnny Takterin hiljaiselon päättyminen.
Terhi Piispa-Helisten
Matti Koskisen suojatilla Aurottarella on tulostaulussaan sijoitukset: 2-3-4-5. Napsahtaako sarakkeeseen tänään Teivosta ykkönen? Viimevuotisen kuningatarkisakolmosen ohjissa nähdään tuttuun tapaan Tuomo Ojanperä.

Tiistaina ovat Teivossa tammat valokeilassa. Suomenhevospuolella mittelevät voimiaan viimevuotisen kuningatarkisan kolmonen Aurotar, tasavahvaa virettä esittänyt Elias Juonetar ja toissa vuonna Lahdessa seppelöity Vieskerin Virva.

 

Lämminveristen Tammasarjassa hakee hanakasti kultakantaan paluuta lahjakas Endless Story. Vastus on Broomhildan ja Wishing Dreamsin johdolla vaativaa tasoa.

 

Illan toisessa lähdössä pyrkii voittorytmiin viime tiistaina epäonnistunut lahjakkuus Gambler Sisu.

 

Teivon Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Tiistain Toto64-ruletti pyörii Jägersrossa. Illan suomalaistoivo on pelin kolmannessa kohteessa paalupaikalta matkaan pääsevä Lähdekorpien Quite Special.

 

Rivin pankki on avauskohteen Suarez, joka saa rattailleen virtuoosimaisen Johnny Takterin. Ruotsalaisohjastajien eturiviin pitkään kuulunut kuuluisan ravisuvun jäsen on viimeksi ajanut kilpaa liki kaksi vuotta sitten. Takterin tuorein startti päättyi tuolloin alkukesästä 2019 voittoon.

 

62-vuotias Takter on ohjastanut urallaan yli 3 600 ykkössijaa. Hän on voittanut Elitloppetin 2010 Icelandilla, Ruotsin Derbyn 2007 Commander Crowella ja Ruotsin Kriteriumin 2018 Inti Bokolla. Suomessa Takter on voittanut Suur-Hollola-ajon Super Somollilla ja St. Michelin Creatinella.

 

Jägersron Toto64-pelissä on tanakka 489 228 euron jackpot.

 

Jägersron Toto64-kierros kello 20.30 alkaen.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video