Uutiset

Päivän ravit: Korkealuokkaista raviurheilua keskiviikko-illassa - Suomen mestari paljastaa päivän vireensä ja pyrkii Finlandia-ajoon

Vermo pistää keskiviikkona pöydän koreaksi. Ohjelmassa ovat Finlandia-ajon kenraali Helsinki-ajo, TammaDerbyn karsinnat, Derby Kevätsuosikki ja Breeders Course -alkuerä. Myös Solvallassa seulotaan finalisteja Breeders Courseen.
Kuva: Antti Savolainen
Sekä lyhyen että täyden matkan absoluuttisia Suomen ennätyksiä hallussaan pitävä lentävä leppävirtalainen Next Direction käynnistää tänään 8-vuotiskautensa. Salama-avaaja pääsee iskemään Helsinki-ajon voiton ja Finlandia-kutsun perään hunajaiselta ykkösradalta. Vermon laadukas ravi-ilta on sikälikin poikkeuksellinen, että kaviouralla nähdään peräti yhdeksän SE-ravuria.

Vermossa avataan keskiviikkona vauhtihanat. Helsinki-ajossa ampaisevat kymppitonnin ykkösen ja Finlandia-kutsun perään kautensa käynnistävä SE-kanuuna Next Direction ja tammavoimaa kisaan tuova Willow Pride. Mukana on myös maan parhaan lämminverisen tittelistä taisteleva Le Gros Bill, jolla on Finlandia-lippu jo plakkarissa.

 

Breeders Course -karsinnassa tähtäävät Elitloppet-sunnuntaina miljoonan kruunun ensipalkinnolla käytävään finaaliin Mescalin Shaden johtamat kolmevuotiaat.

 

TammaDerbyn alkuerissä nähdään Timo Nurmoksen SE-kiitäjä Chicharita. Derbyn Kevätsuosikissa esittää pääosaa toinen suurenmoinen tamma, An-Dorra. 

 

Maan pääradalla pistävät parastaan myös kotimaan kuumimmat suomenhevostammanimet. Hetviina on hallinnut kevään koitoksia, mutta Layla on kohonnut viime viikkoina kanuunakuntoon. Lisämielenkiintoa tuo keskipitkä matka.

 

Laatua riittää keskiviikkoillan alusta loppuun saakka. Jo ennen Toto65-kohteita mittelevät Voimaliigassa kanttiaan Don Williams, William Birdland ja Effronte Photo. 11 lähtöä käsittävän raviehtoon loppupäässä nähdään Vermon ratavalojen loisteessa lahjakas King Cole ja kuusi kertaa putkeen ykköseksi yltänyt Metsärinteen Rambo.

 

Vermon seitsemännen lähdön Troikassa on 5 000 euron bonus.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Myös Toto86 Xpress-illassa kamppaillaan paikoista Breeders Coursen loppukisaan. Alessandro Gocciadoron suojatti Cash Maker koki viimeksi uransa ensimmäisen tappion, ja nyt ori pyrkii takaisin kullan makuun. Vastassa ovat Timo Nurmoksen ässät Chopin Gar ja Ciak Bi sekä suurlupaukset Aquarius Face ja Mellby Jinx.

 

Xpress-ehtoon tarjoilevat Solvalla ja Åby.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Kari Lähdekorpi ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Haastattelut: Jarkko Litmanen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video