Uutiset

Päivän ravit: Team Jokimaan liput liehuvat Lahdessa – Selmer I.H. & Sundqvist Uumajan ankkureina

Kotiradan treenarit Juuso Holttinen ja Tapio Perttunen ovat illalla Lahdessa isoissa rooleissa. Uumajan vetonaula on Breeders' Crownin sankari Selmer I.H.
Terhi Piispa-Helisten
Kevätsesonkinsa vahvalla kakkosella käynnistänyt Piteraq on Lahden illan ykkössarjan suosikki takarivin lähtöpaikastaan huolimatta. Jokimaan ratatreenari Juuso Holttisen suojattia ohjastaa saman kaupungin mies, Iikka Nurmonen.

Torstaina ovat Lahdessa radan omat treenarit avainasemissa. Juuso Holttinen lähettää tallistaan illan taistoihin Piteraqin, Damianon sekä voitolla Ruotsin hyvästelleen ja nyt Suomen ensi-illassaan olevan Borin T.N.:n.

 

Tapio Perttusen viisikon ankkuri on Suomessa loistavasti avannut norjalaisruuna Unique Creation. Perttusen pataljoonan suomenhevosässä on taukonsa jälkeen voitokkaasti radoille palannut Uljas Suomalainen. Vastaansa ori saa tasaisen varmasti menestyvän Veeran Pojan, Kimmo Taipaleen käsistä lupaavasti debytoineen voimanpesä Tuurin Toivon ja salamannopean Kujanpään Jyräyksen.

 

Lahden Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Uumajan Toto64-pelin pankki on lapinlahtelaislähtöisen Samu Sundqvistin luotsattava Selmer I.H. Seinäjoki Raceen kutsuttu mutta kisasta kaviovaivan vuoksi vetäytynyt ruuna vastaansa Häggmannin perheen J.H.Mannerheimin, Petri Salmelan Hesiodin ja suomalaiskonkarikaksikon Regent Zet – Special Promise.

 

Haapakankaiden keihäänkärjet heidän entiselle kotiradalleen ovat B.W.T.Devil ja Armida F.B. Jälkimmäistä vastaan asettuu hurja saksalainen, Airborne.

 

Uumajan Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video