Uutiset

Päivän ravit: Petri Laineen valmennettavien voittoparaati jatkuu - Teivossa vuorossa Siirin Valtsu

Teivon tähti on vailla häviöitä orastavaa uraansa jatkava Siirin Valtsu. Myös lämminveristen puolella tositoimissa on kiinnostavia aloittelijoita.
Terhi Piispa-Helisten
Taas saa tuulettaa! Petri Laineen valmennettavat eivät ole tällä kaudella vielä parempaansa kohdanneet. Oriveden Eräjärvellä talliaan pitävällä Laineella on edessään vauhdikas ja jännittävä viikko, kun tiistaina Teivossa taistelee tappioton Siirin Valtsu ja sunnuntaina Vermossa starttaa 28 kertaa putkeen ykköseksi yltänyt Parvelan Retu.

Teivossa kannattaa olla tiistaina terävänä heti alkuillasta, sillä toisena lähtönä ravataan lahjakkaan American Zaken johtama Nuorten Sarja ja kolmantena koitoksena tappiottoman suurlupauksen Siirin Valtsun tähdittämä SHKL Cupin karsinta.

 

Siirin Valtsu on kisannut urallaan seitsemän kertaa. Arvokkain voitto tuli viime marraskuussa Junioristartti-finaalista. Lokakuussa ravatusta Varsakunkun loppukisasta ori joutui vetäytymään viruksen vuoksi sivuun.

 

Petri Laineen suojattien voittotahti on ollut uskomaton, eivätkä hänen valmennettavansa ole kokeneet tällä kaudella tappioita.

 

Teivon Toto5-pankkina tykittää matkaan Tapio Mäki-Tulokkaan voitokas valmennettava Dickson Shadow, joka kisaa pelin avauskohteessa. Tuore Toto75-sankari Minecraft on arvottu viimeisessä osakisassa tusinapaikalle.

 

Teivon Toto5-ilta käyntiin kello 18.

 

 

Tiistain Toto64-karuselli pyörii Jägersrossa. Rivin avainhevonen on Marko Kreivin omistama nelivuotiskyky Fromming, joka hakee nuorten ohjastajien lähdössä paluuta palkintopallin korkeimmalle korokkeelle Dante Kolgjinin kannustamana.

 

Jägersron Toto64-kierros kello 20.30 alkaen.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Killeri, Ruotsin potit ja Forss

Päivän ravit: Yllätystappiot nollataan Teivossa?

Päivän ravit: Massi Vermon vetonaulana, Pariisin tiketit jaossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video