Uutiset

Päivän ravit: Vermon sijasta suunnataan Savon sydämeen – Ville Kallella ei varaa askelvirheisiin

Vermo valmistautuu suureen Finlandia-viikonloppuunsa, ja keskiviikon Toto65-ravit järjestää näin Kuopio. Illan isoja kisoja ovat suomenhevostammojen Sivolan Tilan ajo ja viisivuotiaiden Varsakunkku-karsinta.
Elina Paavola
Lapuan sysirautias Ville Kalle oli viime vuonna ikäluokkansa ykkösnimi, ja oriin meriittilistalle liitettiin 4-vuotiaiden suurimman kisan Kriteriumin voitto. 5-vuotiskautta ovat varjostaneet laukat. Tänään Ville Kalle koettaa kiillottaa kilpeään Vermon Tawaststjernan Muistoajossa.

Keskiviikkoillan päälähtö on suomenhevostammojen Sivolan Tilan ajo, missä iskevät yhteen Teivossa loistanut Liinan Liekki ja energiapakkaus Liisan Tulilintu. Jälkimmäisen taustavoimilla on mielenkiintoisia suunnitelmia tähtensä varalle, lue niistä lisää täältä.

 

Viisivuotiaiden Varsakunkku-karsinnassa pyrkii Ari Moilasen ohjastamana takaisin voittojen tielle ikäluokkansa ykkösnimi Ville Kalle. Kriterium-sankarille pistävät kampoihin Kaisa Tupamäki-Kukkamolta avaava pikkuprinssi Kinderi, Oulu Expressin ja Pikkupelimannin voittaja Maurizo, Parvelan Retulle täyden vastuksen viimeksi tarjonnut Vauhtis, tauolta tuleva Säihkeen Säväys ja voittoputkea nikkaroiva Ohimennen.

 

Lämminveristen ykkössarjan taistelupari on sisäradan paikan arvonnassa saanut Orlando Knick ja viereltä kimppuun kiskaiseva, voittoputkea rakenteleva Global Withdrawl.

 

Runsaan kolmen kierroksen tahtojen taistossa kohtaavat Ilos Sansibar, Ridgehead Laurette ja Cazador.

 

Toto65-pelissä on takuupotti eli ainoa täysosuma kuittaa 150 000 euroa. Lisäksi seitsemännen lähdön Troikassa on 10 000 euron bonus.

 

Kuopion Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Toto86 Xpress-illan teemana ovat Solvallassa muhkeilla palkinnoilla ravattavat Margaretan nuorten hevosten lähdöt. Niiden vetonaula on Daniel Redénin treenaama Breeders' Crownin sankari Mister Hercules.

 

Ratapari Bergsåkerin puolella pistävät parastaan torstaina Uumajassa juhlinut suomalaistaustainen J.H.Mannerheim, viimeksi kultakantaan palannut Suomen Derbyn karsintavoittaja Tattoo Avenger ja Jörgen Westholmin tappioton kylmäverikyky L.Q.Widde.

 

Toto86-kierroksella on jaossa roteva liki 807 000 euron jackpot.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Anssi Nurminen ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Jere Törmänen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle