Uutiset

Päivän ravit: Melkoinen Humenteri ja muut menestyjät Lappeenrannan illassa – Regent Zet räväyttää Bodenissa

Torstaina käännetään katseet Etelä-Karjalan maakuntakeskukseen Lappeenrantaan. Ohjelmassa on 11 mukavatasoista mittelöä. Bodenin sinivalkoisena majakkana loistaa vetreä konkariruuna Regent Zet.
Terhi Piispa-Helisten
Tapio Perttunen ja Mask Off juhlivat viime kesänä Jokimaalla Hambon napakymppiä. Stall Minden lahjakas ori starttaa tänään Lappeenrannan Toto5-kakkosessa. Vastassa ovat elämänsä kuntoon kohonnut Wonder Woman, vahva vääntäjä Rowhill's Killer ja kumppanit.

Lappeenrannan torstai-illan Toto5-pelin pankkina lataa matkaan Jani Huuskon hurja vauhtimylly Humenteri, joka on voittanut kuudesti kymmenestä yrittämästään.

 

Kohdelähtöjen muita kuumia nimiä ovat Tapio Perttusen lahjakas Hambo-voittaja Mask Off ja kirivoimainen Frankenstein Am sekä Jarno Kauhasen viime torstaina häikäissyt No Limit Royalty ja Terho Rautiaisen Teivossa ylivoimaisesti voittanut Lumettaja.

 

Suomessa ja Erkki Tullan väreistä avaava Cobbys Angelica on mielenkiintoinen seurattava pelin avauskohteessa.

 

Monté-matsin johtotähti on uransa 15 ensimmäistä kisaa ilman voittoja ravannut mutta nyt viidesti putkeen ykköseksi yltänyt Janita Antti-Roikon taidonnäyte Summitie.

 

Costellon varsoista ensimmäinen on ehtinyt koelähtöön. Kuninkaan jälkeläisistä on kilpailuoikeutta hakemassa isänsä kruunausvuonna 2018 päivänvaloon ponnistanut Lyytijustiina.

 

Lappeenrannan Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Bodenin Toto64-kierroksen suomalaistoivo on vanha kunnon Regent Zet. Neljän vuoden takainen suurmestari ja monien muiden isojen kisojen sankari on virinnyt Janita Luttusen treenissä jälleen huippuiskuun, ja kauden kolmas ja uran 35. voitto on 12-vuotiaan Regent Zetin ulottuvilla. 

 

Bodenin Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Matteus Kevätön avaa kautensa Pikkupelimannin karsinnoissa - vastassa heti Fransson ja Vieskoff

Päivän ravit: Ville Kalle sähköisellä pikamatkalla ja haastavalla sisäradalla - Solvallassa korkealuokkainen keskiviikko

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video