Uutiset

Päivän ravit: Callela Einsteinin paluu jatkuu – jatkuuko voittokulku?

Vermo ei jää lepäilemään laakereillaan, vaan maan päärata jatkaa keskiviikkona Toto65-mittelöiden merkeissä. Tiensä takaisin parrasvaloihin taistellut Callela Einstein on illan kiintotähtiä.
Anu Leppänen
Viime vuonna ähkystä ja leikkauksen jälkeisistä komplikaatioista kärsinyt leijonaluonne Callela Einstein teki vappuaattona voitokkaan paluun baanoille. Tänään ruuna kisaa Toto5-pelin päätöskohteessa Olli Koivusen ohjastamana.

Vermon Toto65-pelin avauskohteen taistelupari on Kasvattajakruunu-kolmonen Stonecapes Tricky ja keulaan tähtäävä kovavireinen Leemark's Ghost.

 

Illan isoin palkinto jaetaan Tuplaa voittosumma -lähdössä. 5 000 euron ensirahaa ovat jahtaamassa mainioiden kilpatammojen Nike di Girifalco ja Bridget Queen lahjakkaat jälkeläiset Divina Falco ja Endless Story. Varteenotettavia voitontavoittelijoita ovat kevätkautensa jämerällä juoksulla avannut Cygne Noire Boogie ja Pilvenmäki Specialin karsinnassa pussiin juuttunut Black Vanity.

 

Päätöskohteessa jatkaa kauttaan vuoden 2019 eniten täysosumia maassamme takonut ravuri Callela Einstein, joka palasi Tuonelan porteilta tunteikkaasti voittajana radoille. Koivusten voittokone (37 kisaa, 20 ykkössijaa) kohtaa Oulussa suorat kiivaasti kulkeneen mutta kurveissa ongelmia kohdanneen huippusukuisen Mr Marvelousin ja takuuvarmaa työtä tekevän Redemptionin.

 

Kylmäveristen puolella kiinnostavin kahina on Briljantti Buugin, Kleppe Spödån ja Issakan Valon välinen vääntö.

 

Toto65-pelissä on takuupotti eli ainoa täysosuma kuittaa 150 000 euroa.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18.

 

 

Toto86 Xpress-ilta ajetaan Ruotsin ja Norjan pääradoilla, Solvallassa ja Bjerkessä. Päätapaus on Solvallassa ravattava Meadow Roadin lähtö. Sen voittaja saa pinkin biljetin eli kutsun Elitloppetiin.

 

Daniel Redén tuo starttiin kivikovan kolmikon Heavy Sound – Double Exposure – Golden Tricks. Ensin mainittu epäonnistui Seinäjoki Racessa, mutta on voittanut urallaan esimerkiksi St. Michelin. Keskimmäinen on vienyt nimiinsä muiden muassa Hugo Åbergs Memorialin, ja viimevuotisessa Finlandia-ajossa tamma oli toinen. Golden Tricksin suomalaiset muistavat ennen muuta siitä, että tamma taisteli viime kesänä Eugen Pylvänäisen Muistoajossa mahtavasti Mascate Matchiä vastaan.

 

Timo Nurmoksen Seismic Wavelle kävi rata-arvonnassa kylmät, ja amerikkalaisruuna joutuu ampaisemaan matkaan kasilta. Forfantone Am keikkuu puolestaan seiskalla.

 

Myös Bjerkessä on tarjolla avoimen luokan lämminveristen matsi. Siinä avaa sesonkinsa loppuvuodesta Vincennesin valloittanut ja 4-vuotiaana täyden matkan ME:n 09,9 paahtanut Ferrari B.R.

 

Toto86-pelissä on yli 786 000 euron jackpot.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Tommi Ala-Nikkola ja Tappi Hoikka. Juontajana toimii Jere Törmänen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Voitokas Volare Gar avaa Suomessa – Vixelin, Vixuksen ja Vixenin pikkuveli pistää parastaan Nuorten Sarjassa

Päivän ravit: 3-vuotiaat Suomen ennätyksen kimpussa Vermossa – Petri Salmelalla Bodenissa 20 hevosta viivalla

Päivän ravit: Teivossa kiihkeä karsintojen ilta – Jägersrossa pelissä Hugo Åbergs Memorialin ja Breeders' Coursen jättipotit

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video