Uutiset

Päivän ravit: Tähtipölyä Vermossa - tositoimissa An-Dorra, Magical Princess, Skyfall Shine, Hetviina ja kumppanit

Vermo tarjoilee keskiviikkona tasokasta raviurheilua. Illan isopalkintoisin lähtö on Derbyn TammaChampion, missä An-Dorra ja Magical Princess kohtaavat jälleen toisensa.
Elina Paavola
Pekka Korpi ja Magical Princess juhlivat Kuopio Stakesissa, ja tässä kuvassa huhtikuussa Seinäjoella. Keskiviikkona Vermossa on vastassa jälleen Magical Princessin tuttu kilpasisko An-Dorra. Odotettavissa on kahden huipputamman välinen tahtojen taisto.

Vermon keskiviikkoisen Toto65-kierroksen käynnistää tiukka viisivuotislähtö, josta joutui vetäytymään sivuun viime kauden Derby-kakkonen Always Ready. Viivalla ovat Finlandia-viikonlopun maratonilla voittanut Marschall Match ja takaisin kultakantaan hamuava Skyfall Shine. Sillä oli ennen viime kisaa peräti yhdeksän ykkössijaa jonossa.

 

Iltaa värittävät tiukat ja tasokkaat tammataistot. Derbyn TammaChampionissa ilma sähköistyy, kun timanttinen duo An-Dorra - Magical Princess ottaa Kuopio Stakesista uusintamatsin. Voittaja palkitaan peräti 12 000 eurolla.

 

A.V. Marttilan Tammasarjassa iskevät yhteen toisilleen tutut kilpasiskot Hetviina ja Liisan Tulilintu.

 

Illan kolmas koitos on amatööriohjastajien SM-liigan osakisa. Lähdössä tekee paluun kilparadoille Kimmo Kemppi, jonka edellisestä kisasta on aikaa liki neljä vuotta. Ajokkinaan hänellä on Suomessa avaava huutokauppaostos Udde Face.

 

Vermon seitsemännen lähdön Troikassa on 5 000 euron bonus.

 

Keskiviikkona ravataan Vermon ohella Keski-Pohjanmaalla, Kokkolassa. Lämminveristen ykkössarjassa laittaa kovakapasiteettinen Special Present tauolta tulevan voitokkaan Amanda Rosen vireen testiin.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18. Kokkolassa Toto4-kisat kello 18.15 alkaen.

 

 

Kun Solvalla valmistautuu suureen Elitloppet-viikonvaihteeseensa, Toto86 Xpress-illan tarjoilevat Jägersro ja Bergsåker.

 

Kilvanajojen kiintotähti on kovissa koitoksissa rutinoitunut Coin Perdu. Voimanpesälle heittävät haasteen Katja Melkon treenaama ja Iivari Nurmisen ohjastama Mr Golden Quick, paalulta pakoon pyrkivä Petri Salmelan suojatti Zinco Jet sekä toissavuotinen Sweden Cup-sankari Queer Fish.

 

Toto86-peli starttaa kello 21.30.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Kari Lähdekorpi ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Jere Törmänen. Haastattelut: Jarkko Litmanen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Pärttyl painaa voittoputkessa – Zumuman pistää taulunsa täydelliseen kuntoon

Päivän ravit: Voitokas Volare Gar avaa Suomessa – Vixelin, Vixuksen ja Vixenin pikkuveli pistää parastaan Nuorten Sarjassa

Päivän ravit: 3-vuotiaat Suomen ennätyksen kimpussa Vermossa – Petri Salmelalla Bodenissa 20 hevosta viivalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video