Uutiset

MT Ravinetin 2x3 kovaa Elitloppet-sunnuntaille: Olkaa varuillanne Norjan ja Ruotsin tupsujalat!

Huiman hyvää urheilua voi katsoa myös MT26-kanavalta kello 14 alkaen.
Terhi Piispa-Helisten
H.V. Tuuri puolustaa suomenhevosten kunniaa Elitkampenissa Iikka Nurmosen ohjastamana.

Riku Niittynen

1. Elitloppet ja suomalaishoitajien joukkue

Heli Tarrimaalla peräti kaksi hoidokkia: Aetos Kronos ja Gareth Boko - Anu Intosella Cokstile. Suomalaismenestystä tulossa!

2. H.V. Tuuri

Suomenhevonen iskee tällä kertaa puskista ja jenkit perässä. Olkaa varuillanne Norjan ja Ruotsin tupsujalat!

3. Sister Sledge

Tamma vie voiton oriiden ja ruunien joukossa Nelivuotiseliitissä. Daniel Redén on taas saanut Amerikasta huippuhevosen talliinsa, ja tämä vauhtikone on menossa kohti tulevien vuosien Elitloppetia?

Antti Savolainen

1. Elitloppetin karsintalähdöt ja finaali

Karsintalähdöissä ajetaan paitsi finaalipaikasta, myös jo finaalin voitosta. Toisaalta karsintalähdöissä pitäisi pystyä varmistamaan hyvä lähtöpaikka finaaliin, eli mieluusti voittaa tai olla toinen. Samalla voimia pitäisi saada säästettyä finaaliin. Erittäin tasaisissa lähdöissä juoksunkulku ratkaisee paljon.

Historiaa ei kannata liikaa tuijottaa tulevaisuutta ennustettaessa, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana finaalin voittajahevosen kerroin on ollut kolmesti 27 tai isompi. Alle kolmen voittajakerroin on mennyt vain kerran.

2. Elitkampen

Avoimen sarjan kylmäveristen kohtaamisessa suomalaisilla hevosilla voi olla jopa yllättävän hyvät menestysmahdollisuudet. Odd Herakles on parhaimmillaan ylivoimainen kylmäverilähdöissä, mutta onko se parhaimmillaan?

H.V. Tuuri on ottanut harppauksen eteenpäin. Jos käyrä näyttää edelleen ylöspäin, suomenhevonen voi näyttää muille takakavioitaan. Nylandia odotan todella suurella mielenkiinnolla, sillä ilman kenkiä ja Mika Forss kärryillä suoritus voi olla yhtä huima kuin Kuopiossa pari starttia sitten.

3. Nelivuotiseliitti

Päivän toiseksi viimeinen lähtö ennen h-hetkeä eli Elitloppetin finaalia. Nelivuotiseliitissä juoksee todennäköisesti useampikin tule Elitloppet-hevonen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravinetin 4x3 kovaa kuninkuusravisunnuntaille

MT Ravinetin 4x3 kovaa kuninkuusravilauantaille

MT Ravinetin 3x3 kovaa St Michelin vauhtijuhliin: Ennätysjahtia ja huimia tunteita

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video