Uutiset

Päivän ravit: Le Gros Bill pitelemätön Vermossa – Åmålin pikkuovaalilla keulapaikka kunniassaan

Keskiviikkon ravivauhdit tarjoavat Suomen päärata Vermo ja idyllinen ruotsalainen Åmål, jossa kavioura on vain 800 metrin mittainen.
Anu Leppänen
Pertti Lukander, Ari Viander, Le Gros Bill ja Antti Teivainen mielivät keskiviikkona Vermon voittajakehään.

Vermon keskiviikkoehtoon kohokohtiin kuuluu Isokenkä. Pikamatkalle iskevät Suomessa syntyneiden kuohkeimpaan kermaan kuuluvat Le Gros Bill, Cameron Evo ja nivustyrästään toipunut Hotshot Luca. Tulivoimaista tammakaartia edustavat lupaavan paluun baanoille tehnyt Staro Miami ja vahvavireinen Dream Girl.

 

Rautainen luokkatamma nähdään myös rivin avauskohteessa, kun Stonecapes Queila käynnistää kesäkautensa. 5-vuotiaiden Euroopan mestari lähtee takamatkalta tavoittamaan paalulta karkuun koettavaa tallikaveriaan Pica-Pica Oakia ja kumppaneita.

 

Suomessa kahdella näyttävällä ykkössijalla avannut norjalaissalama Unique Creation saa omassa kohteessaan tiukan haasteen nousevilta nuorilta It's Raining Meniltä ja Benelli XO:lta.

 

Illan avauslähdössä mittelevät keskipitkällä matkalla voimiaan tarmokkaat Karlo ja Tuviker.

 

Toto65-peliä ryydittää 65 000 euron bonus.

 

Vermon Toto65-ravit käyntiin kello 18. 


Toto86 siirtyy kesäaikaan, eli tulevina kuukausina kohdelähdöt tarjoillaan vain yhdeltä paikkakunnalta. Tämänkertaisen kierroksen järjestää kesärata Åmål, missä kavioura on pituudeltaan vain 800 metriä. Se tietää kiperiä kaarteita ja lyhyttä maalisuoraa, ja Åmålissa juhlivatkin usein keulassa taivalta taittaneet ravurit.

 

Kierros päättyy Torsten Janssonin muistoajoon. Siinä iskevät yhteen suomalaisen Onkel Invest Oy:n omistama maanmainio konkari Nadal Broline ja viimevuotinen Copenhagen Cup-sankari Heart Of Steel.

 

Toto86-peli starttaa kello 20.20.

 

TotoTV:n studiolähetys kello 18.30-23.00. Asiantuntijoina ovat Tommi Ala-Nikkola ja Lauri Hyvönen. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Haastattelut: Jarkko Litmanen 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Matteus Kevätön avaa kautensa Pikkupelimannin karsinnoissa - vastassa heti Fransson ja Vieskoff

Päivän ravit: Ville Kalle sähköisellä pikamatkalla ja haastavalla sisäradalla - Solvallassa korkealuokkainen keskiviikko

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video