Uutiset

Uusi gallup: Rajoituksia puretaan, menetkö raveihin?

Pitkän koronatalven jälkeen tautitilanne alkaa helpottaa. Tämä heijastuu myös yleisötapahtumiin.
Anu Leppänen
Yleisö tekee tunnelman. Palaavatko katsojat rajoitusten hellittäessä lehtereille samoissa määrin kuin ennen koronaa vai onko yleisötapahtumilla edessään uusi normaali?

Alueellista vaihtelua esiintyy, mutta yhdistävä tekijä on se, että tapahtumien yleisörajoituksia riisutaan ympäri valtakuntaa. Osassa maata aletaan olla jo lähellä normaalia tilannetta, osassa maata mennään vielä suhteellisen tiukan säätelyn mukaan.

 

Niillä raviradoilla, joihin yleisöä on saanut jo ottaa, lipunmyynti on sujunut vielä varsin verkkaisesti. Onko tämä uusi normaali vai alkuvarovaisuutta, sen tulevat viikot osoittavat.

 

Millä tavalla pitkä koronakausi on vaikuttanut Sinuun ravien katsojana? Aiotko suunnata paikan päälle mahdollisimman usein vai oletko havainnut kotikatsomon parhaaksi paikaksi seurata kilvanajot - ja samalla väistät mahdolliset tartuntavaarat? Vai eivätkö poikkeukselliset ajat ole vaikuttaneet kuluttajakäyttäytymiseesi mitenkään?

 

Anna vastauksesi uudessa gallupissa, joka löytyy etusivultamme tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin vierittämällä.

 

Aiheet Gallup
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Kymi Grand Prix'n voittaa...?

Uusi gallup: Mikä hevonen vie nimiinsä Elitloppetin?

Gallupin tulos: Volteilla on vankka kannattajakuntansa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video