Uutiset

Päivän ravit: Kauhasen ja Niemisen suojatit näyttävät Ilkka-Pohjalainen -ajoissa muille kaappien paikat

Torstain Toto5-tahdit tulevat lakeuksilta. Tarjolla on suuria seteleitä, kun 4- ja 5-vuotiaat lämminveriset tavoittelevat Ilkka-Pohjalainen -ajossaan 8 000 ja 5-6-vuotiaat suomenhevoset 7 000 euron ensirahoja
Terhi Piispa-Helisten
Säihkeen Sähinä ja Jukka-Pekka Kauhanen lähtevät puolustamaan viimevuotista Ilkka-Pohjalainen -ajon mestaruuttaan.

Torstaina ravataan Seinäjoella Ilkka-Pohjalainen -ajon finaalit. Suomenhevosten loppukisassa ovat valttikortit Jukka-Pekka Kauhasen käsissä, kun hän tuo lakeuksille veljesparin Säihkeen Säväys-Säihkeen Sähinä. Jälkimmäinen puolustaa viimevuotista voittoaan.

 

Lämminveristen finaalia kipparoi Markku Nieminen. Paalulta ponnistaa liikkeelle Derbyn TammaChampionissa väkevästi kolmanneksi vääntänyt Passionate Kempin varsa Betty Roof. Takamatkalta tulittaa taipaleelle tallikaveri, kisan 2020 nimiinsä vienyt Skyfall Shine, joka palasi viime viikolla päiväjärjestykseen eli voittorytmiin. Kautensa avaava Kymenlaakso-ajon kolmonen Lovestory haastaa Niemisen duon.

 

Suomenhevostammojen taistossa mittelevät kuningatarkandidaatit Varsova ja Liisan Tulilintu. Mukana menossa on sykettään etsivä toissavuotinen hallitsija Vieskerin Virva.

 

Seinäjoella avataan torstain raveihin yleisöalueen portteja. Lisää tietoa löydät täältä.

 

Seinäjoen Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Åbyn Toto64-peliin panee lisäkierroksia 99 710 euron jackpot. Rivin ankkuri on Conrad Lugauerin viimeksi vakuuttanut Romero. Avauskohteessa on Marko Kreivin omistamalla Frommingilla täydet saumat voittoon saakka, vaikka vastus onkin tasokas ja paikka painostava kasi.

 

Åbyn Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Matteus Kevätön avaa kautensa Pikkupelimannin karsinnoissa - vastassa heti Fransson ja Vieskoff

Päivän ravit: Ville Kalle sähköisellä pikamatkalla ja haastavalla sisäradalla - Solvallassa korkealuokkainen keskiviikko

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video