Uutiset

Ruotsin huutokaupassa suomalaisvilskettä: Totochampion Janne Mäenpää osti kaksi

Ruotsin travera.nu -sivuston internethuutokauppa päättyi taas lauantai-iltaan, ja Suomeen tuli nyt neljä starttihevosta.
Anu Leppänen
Totochampions Stablen aiempia menestyshevosia on myös I´m Just A Sund. Kuvassa ovat ruunan lisäksi mm. omistajat Anna (vas.) ja Janne Mäenpää (suupielessä), valmentaja Kaisa Toivonen, hoitaja Johanna Krakau ja ohjastaja Olli Koivunen iloitsemassa ruunan voitosta.

Nina Pettersson-Perklén huusi nelikosta kaksi: 160000 kruunulla nelivuotiaan ruuna Kratos Di Quattron (Ready Cash), jolla on vain yksi startti, ja 150000 kruunua maksaneen yhdeksänvuotiaan ruuna Noble Amokin (Zola Boko) 10,5 ja melkein kaksi miljoonaa. Pettersson-Perklén huusi ravurit lohjalaiselle hevosenomistajalleen Janne Mäenpäälle, jonka peitenimi on usein Toton Suomen mestaruuteen 2008 viittaava tallinimi Totochampions Stable. Mäenpään perheellä on Pettersson-Perklénillä jo mm. upeasti menestynyt Justice Ås.

Kratos Di Quattro meni koelähdössä maaliskuussa 19,9, mutta laukkasi toukokuun startissaan. Svante Båthin valmennuksessa aloittaneen ruunan menoa on hidastanut huutokauppasivun tietojen mukaan mm. polvileikkaus. Noble Amok on menestynyt urallaan Ranskaa myöten. Tänä vuonna sillä on yksi voitto kahdeksasta startista Vaggerydin pistelähdöstä ajalla 13,9/2140 metriä toukokuun 23. päivä.

Suomeen tulivat Traveralta myös viisivuotias ruuna Rocking Flax (Farifant), 13,4 ja rahtua alle 200000 kruunua sekä 21 starttia totosijoin 3-3-3 Åke Lindblomilta. Rocking Flax siirtyy Maajussille Morsian -ohjelmasta tutulle Teija Särkelälle.

Viisivuotiaan tamman Esther Richin (S.J.'s Caviar) osti puolestaan Jarmo Kauppinen 65000 kruunulla. Tamma on Per Lennartssonin valmennuksessa mennyt täyden voltin 14,7 ja tienannut reilut 300000 kruunua 28 startissa totosijoin 3-4-4. Tämän kauden kaksi starttia ovat tuoneet vain 1000 kruunun palkinnon.

Pääset tästä huutokauppatuloksiin.

Tästä pääset Noble Amokin starttitietoihin.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Best In Show AS huutokaupan suomalaisostos - Iivo Ämmälän hankinta menee Jonna Irrille

Iivari Nurmisella useampi menestyssauma Maarianhaminassa lauantaina

Gardemeisterille huutokaupasta Muscle Hill -tamma sekä Kempille ja Mikkosellekin ostoksia Suomeen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video