Uutiset

Päivän ravit: Vermon lähdöstä kaikki Seinäjoen Kuninkuusraveihin?

Ruotsissa ravataan Vaggerydissä.
Terhi Piispa-Helisten
Marko Heikarin ohjastama Tuviker esittelee kestävyyttään tänä iltana Vermon pitkällä matkalla.

Vermossa ravataan tuttuun keskiviikon tyyliin kello 18 alkaen. Illan kaikki lähdöt kilpaillaan joko 2 620 tai 3 140 metrin matkoilla.

Jo ennen 65-kohteita ravataan illan kolmantena lähtönä suomenhevosten Isokenkä. Lähtö on osallistujamäärältään vähäväkinen, mutta urheilullisesti kiinnostava.

Paalulta lähtee neljä tammaa, jotka kaikki ovat potentiaalisia kuningatarkilpailun osallistujia heinä–elokuun vaihteessa Seinäjoen Kuninkuusraveissa. Marj-Lovviisa, Tutun Impi, Tähtituula ja Vennelmon Varma kuuluvat kaikki mahdollisiin seppeleen tavoittelijoihin. Takamatkan Tuviker puolestaan ei ole kaukana kuninkuuskilvasta.

Lopullisia kuninkuusravien päälähtöjen osallistuja valittaessa pitkän matkan kilpailunäytöt ovat usein suuremmassa roolissa, kuin arvaisikaan. Tässä lähdössä onnistumalla voi lähestulkoon varmistaa paikkansa ikuisen kunnian tavoittelussa.

Toto65-pelissä takuupotti ainoalle täysosumalle on 150 000 euroa. Peliaikaa päättyy kello 19.10. MT Ravinetti julkaisee tänään myös vihjerivin peliin.

Ruotsin 86-kierros ravataan poikkeuksellisesti Vaggerydissä. Ravit alkavat kello 19.30 ja peliaika 86-kierrokselle päättyy kello 20.20.

Vaggerydin raveista on luvassa tänään lisää ennakkoinformaatiota ja pelivihje päivän mittaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikonlopun ravit: Juhannustunnelmaa ympäri maata

Päivän ravit: Lappeenrannassa mielenkiintoinen Nuorten sarja

Päivän ravit: Vermossa lupaavia varsoja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video