Uutiset

Päivän ravit: Lahdessa karsitaan Suur-Hollolaan

Nousevat kovanaamat kohtaavat kovat konkarit.
Elina Paavola
Parvelan Retu on hallinnut nyt 6-vuotiasta ikäluokkaansa. Kuva on Kriterium-voitosta, jossa toiseksi jäänyt Stallone katkaisi viime kerralla Parvelan Retun voittoputken.

Lahden Jokimaalla ravataan tänään kello 18 alkaen. Suomenhevoset taistelevat paikasta rodun Suur-Hollola-ajon finaaliin kahdessa karsintalähdössä. Lämminveriset puolestaan tavoittelevat paikkaa Suur-Hollolansa välieriin neljässä alkukilpailussa.

Suomenhevosissa nuorten tähtien matka kohti rodun avoimen tason huippua on hyvässä vauhdissa. Kovan 6-vuotisikäluokan kärkinimistä mukana finaalipaikkaa tavoittelemassa ovat Parvelan Retu, Vilkkeen Velmu, Stallone ja Säihkeen Sähinä. Vuotta nuoremmista mukaan on rohjennut Suvelan Rinssi.

Lämminveristen alkukilpailuissa on mukana kovia konkareita ja nuoria nousukkaita. Jonna Irri marssittaa Jokimaalle kaksi jatkopaikan tavoittelijaa:

Jonna Irrin kaksikko tavoittelee välieräpaikkoja Suur-Hollolaan – "Jos vain 'Taisto' on yhtä hyvä kuin viime kerralla, pitää meillä olla hyvät saumat viiden parhaan joukkoon"

Ruotsissa ravataan Dannerossa, Åbyssa, Bodenissa ja Visbyssä. Bodenin raveissa on tuttuun tyyliin vahva sinivalkoinen sävy. 3-vuotiaille tammoille rajatussa 2 140 metrin ryhmäajossa Petri Salmelan valmentama ja Antero Heinosen ajama Citadella Evo on saanut takarivin lähtöpaikan. Ready Cashin ja Nausicaa Bi:n tyttären omistavat Roka Group Oy ja Horsepoint Oy.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Vermossa lupaavia varsoja

Päivän ravit: Tiistaina ravataan Teivossa ja Lieksassa

Päivän ravit: Turussa mielenkiintoa jo koelähdössä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video