Uutiset

Päivän ravit: Kainuussa kuningatarkisakandidaatteja – Loviisan kausi käyntiin

Raviviikon 24 ensisävelet kajahtavat Kajaanista ja Loviisasta.
Terhi Piispa-Helisten
Saara Mäkisen silmäterä Varsova tähtää tiukasti Seinäjoen kuningatarkisaan. Yksi etappi matkalla lakeuksille on Kajaanin tämäniltainen taisto.

Kajaanin suomenhevosten ykkössarjassa kohtaavat kohti kuningatarkisaa tähyilevät Varsova ja Julianne Dahlia tuoreen Toto75-sankarin Hissun Turbon. Viimeksi mainitulla on edessään jo kauden 20. kisa, ja Hissun Turbo on alkuvuoden uutterin kilpailija suomenhevospuolella.

 

Lämminverisistä kuumia nimiä ovat pitkältä paussilta palaava, yli puolet uransa kisoistaan voittanut Was Vegaz sekä kotiradan kanuunat Whogonow ja Kitzune G.G.

 

Maanantaina alkaa kesäratojen kermaan kuuluvan Loviisan kausi. Lämminveristen 2600 metrillä mittelevät voimiaan taitavien naistreenareiden Nina Pettersson-Perklenin, Nyyti-Maria Timosen ja Marjo Haakanan suojatit K.S.Cascade, Newport Brodde ja Ornstein.

 

Kajaanin Toto5-kisat käynnistyvät kello 18 ja Loviisan Toto4:t kello 18.15.

 

 

Solängetin Toto64-kierrosta vauhdittaa yli 135 000 euron bonus. Rivin avainhevonen on avauskohteessa kisaava Daniel Wäjerstenin ohjastama Heading Reference.

 

Suomalaiset Special Mystery ja Flight Deck haastavat viimeksi loistaneen Albert Zonettin viidennen osakisan pitkällä matkalla. Albert Zonett on urallaan yli 15 miljoonaa kruunua ansainneen tähtitamma Hilda Zonettin varsa ja viime aikoina menestystä niittäneen Algot Zonettin pikkuveli.

 

Solängetin Toto64-kierros alkaa 20.30.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Päivän ravit: Liinan Liekki lepattaa Teivossa – Zeus Kempin pikkuveli MAS Grande ensi-illassaan Skellefteåssa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video